Elastisen TV-ohjelma alkaa maaliskuussa - ensimmäisessä jaksossa Lauri Tähkä

04.02.2016 08:39 - Anna Hopi

Elastinen feat. -ohjelma on Elastisen oma idea.

Elastinen feat. -ohjelman jokaisessa jaksossa Elastinen kohtaa yhden Suomen eturivin artisteista. Kymmenestä kohtaamisesta syntyy ainutlaatuinen, julkaisuvalmis kymmenen kappaleen kokonaisuus. Ohjelman kappaleista syntyy Elastisen uusi albumi, joka julkaistaan ohjelman edetessä.

Jokainen kappale tehdään kahden päivän aikana. Ensimmäisenä päivänä vieras kuljettaa Elastista itselleen merkityksellisissä paikoissa. Luvassa on yllättävää, mieluisaa ja kenties haastavaakin tekemistä ja sen ohessa rehellistä puhetta tunteista, musiikista ja elämästä. Kaiken päivän aikana koetun siivittämänä valitaan kappaleelle teema ja aihe. Toisena päivänä kappale sävelletään, sanoitetaan ja äänitetään Elastisen valitsemassa paikassa. Studio voi olla missä vain; metsän siimeksessä, kaupungin keskellä tai vaikkapa aavalla merellä.

Eri musiikkityylien ja vahvojen persoonien kohtaamisista syntyy ainutkertaista musiikkia sekä kiinnostavia ja viihdyttäviä keskusteluita. Elastinen feat. on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kurkistamaan musiikin tekemisen alkulähteille ja seuraamaan artistien välistä yhteistyötä.

Elastisen vieraana nähdään Lauri Tähkä, Anssi Kela, Samu Haber, Robin, Paula Vesala, Juha-Tapio, Hector, Johanna Kurkela, Anna Puu ja Sami Hedberg. Sarjan musiikkituottajana toimii Jukka Immonen.

Ensimmäisessä jaksossa nähdään Lauri Tähkä, jonka kanssa Elastinen alkaa työstämään uutta kappaletta. Parivaljakko tuntee toisensa pitkältä ajalta ja tapasi toisensa, kun Tähkä tuli erään kerran kuuntelemaan Elastisen keikkaa. Heidät on nähty samaan aikaan muun muassa The Voice of Finland -tähtivalmentajina.

Elastinen feat. MTV3-kanavalla perjantaisin 11.3. klo 20.05 alkaen.

Kilpailut

Uusimmat