Eronneen naisen kirjoitus pysäyttää: "Tein neljä isoa virhettä aviovaimona"

05.01.2015 13:54 - Anna Hopi

Liiton päättyminen saa jokaisen arvioimaan elämäänsä uusin silmin. Sloane Bradshaw koki järkytyksen miehen pettäessä ja lähtiessä liitosta. Moni syyttäisi suhteen hajomisesta tuossa tilanteessa pettäjäeksää.

Sloane Bradshaw pyrki kuitenkin näkemään tilanteen erilaisella katseella. Olihan hänelläkin vastuunsa suhteen toisena osapuolena. Hän kirjoitti Your Tangoon tekstin, jolla toivoo voivansa varoittaa muita naisia suhteen hälyttävistä vaiheista. Jotta ne korjattaisiin ajoissa.

1. Laitoin aina lapseni etusijalle.

"On helppo rakastaa lapsia. Se vaatii vain vähän ja he jumaloivat sinua, vaikka mikä olisi. Avioliitto vaatii työtä. Aina kun oma avioliittoni vaati minulta jotain, vein lapset ulos. Suunnittelin usein näitä retkiä, kun tiesin, ettei aviomieheni pääsisi mukaan. Meillä ei ollut paljon aikaa toisillemme, emmekä koskaan viettäneet lapsettomia iltoja."

2. En asettanut vanhemmilleni rajoja.

"Vanhempani olivat kotonamme kokoajan. Joskus he saapuivat paikalle ilmoittamatta. He "auttoivat" talon töissä ja tekivät asioita, joita ei pyydetty. Menimme lomalle heidän kanssaan. En halunnut tuottaa pettymystä omille vanhemmilleni, joten en vetänyt tarpeeksi rajoja. Mieheni nai kirjaimellisesti mukanani koko perheen."

3. Murensin hänen miehuuttaan.

"Luulin, että rakkaudessa oli kyse rehellisyydestä, mutta tiedämme kaikki, että se sattuu. Puhuin miehestäni pahaa tyttöystävieni, äitini ja työkavereideni kanssa koko ajan. Sen sijaan, että olisin rakentanut hänen egoaan, poljin sitä koko ajan maahan. Puhuin joskus hänelle kuin lapselle. Hän koki tehneensä kaiken väärin. En pelännyt antaa palautetta."

4. En halunnut opetella riitelemään.

"Yritin pitää rauhaa yllä talossa olemalla hiljaa asioista, jotka haittasivat minua. Pienet asiat kasvoivat suuriksi vihamöykyiksi ja räjähtivät aina välillä ilmoille. Olin varmasti pelottava raivokohtausten aikana."

Lähde: Your Tango.

Kilpailut

Uusimmat