Iskelmä Live -konsertti tuo Jari Sillanpään ja Neljänsuoran Tampereen TähtiAreenalle

17.08.2015 12:00 - Anna Hopi

Lähes 40 000 katsojaa olympiastadionille vetänyt Jari Sillanpää ja uuden Juhlat-levyn julkaissut Neljänsuora villitsevät pikkujoulukansaa 4. joulukuuta.

Iskelmä Live -konsertti järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla. Tilaisuuden toteuttavat yhteistyössä Iskelmä ja Tampereen Messujen tapahtumayksikkö Finland Events. Paikalle odotetaan noin 3000 hengen yleisöä. Liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa maanantaina 17. elokuuta klo 14.

- Olemme jo pidemmän aikaa haudutelleet Tampereen Messujen kanssa tätä Iskelmä Live -ajatusta TähtiAreenalla ja nyt saimme sinne sellaiset esiintyjät, jotka takaavat kunnon pikkujoulutunnelman. Tämä on hieno lähtölaukaus yhteistyölle Finland Eventsin kanssa, kertoi Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala.

- Jari Sillanpään ja Neljänsuoran tähdittämä Iskelmä Live on huikea konsertti parhaaseen pikkujouluaikaan. TähtiAreenalle odotetaan yksittäisten lipunostajien lisäksi paljon yrityksiä ja muita ryhmiä. Bilelippujen lisäksi tarjolla on Gold VIP -lippuja ja Silver VIP -lippuja, joihin molempiin sisältyy myös buffetillallinen. TähtiAreenalla on mahdollista juhlia tuolloin niin seisten kuin pöydissä istuen, kertoi Finland Eventsin tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio.

Iskelmä Live - konsertti

4. joulukuuta 2015, TähtiAreena, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
Ovet auki klo 20:00 (Gold VIP, Silver VIP - ovet auki ja illallinen klo 19.30)
Tapahtuma päättyy klo 01:00. Tilaisuus on K-18.

Liput:

Bilelippu alk. 37,50
Silver VIP alk. 68,50 (Sisältää VIP-passin, konserttilipun, buffet-ruokailun, omat ravintolapalvelut, naulakkopalvelut ja VIP-emännän palvelut)
Gold VIP alk. 88,50 (Sisältää VIP-palvelut, konserttilipun, paikat Barcelona-ravintolassa koko illan, omat ravintolapalvelut, naulakkopalvelut, WC:t, buffet-illallisen ja VIP-emännän palvelut)

Kilpailut

Uusimmat