Jannika B vauvauutisen vuotamisesta: "Halusimme kertoa itse omille vanhemmille"

16.03.2015 09:47 - Anna Hopi

Seiska paljasti äskettäin Jannika B:n ja Toni Wirtasen vauvauutisen.

Tähdelle asia tuli yllätyksellä, sillä pariskunta olisi luonnollisesti halunnut kertoa itse uutisensa.

- Täytyy sanoa, että se oli aikamoinen yllätys... Mulla on se tapa, että haluan uskoa ihmisistä hyvää. Mua varoiteltiin, kun päätin, että haluan mennä julkiselle puolelle, jotta pystyn tutustumaan tulevaan kätilöön ja sairaalaan, jossa synnytys tapahtuu. Niitäkään tapaamisia ei ole montaa ole. Halusin luottaa, että kyllä toinen odottava äiti ymmärtää, että kuinka hienoa se on, että saa itse kertoa se asia läheisille ja ystäville, Jannika B.

- Nyt oli ikävää, että joku oli ajatellut - en oikein tiedä mitä - mutta ei ainakaan omaa nenäänsä pidemmälle vuotaessaan tiedon. Jouduimme neuvottelemaan lehden kanssa, jotta saisimme vähän lisäaikaa. Halusimme kertoa itse asiasta omille vanhemmille.

Jannikan mukaan vastaavat asiat kuuluvat julkisuudessa olevan ihmisen arkeen, ja tähän ajatukseen laulajatar yrittää tietenkin sopeutua parhaalla mahdollisella tavalla.

- Kyllähän se tuntuu pahalta, kun julkisuus ei ole oma valinta, vaan se kuuluu mun ammattiin. Mun unelma on julkinen ammatti, mutta se on vähän kaksipiippuinen juttu. Uutinen on itsessään silti onnellinen asia. Nyt ei tarvitse miettiä, voiko hypistellä jotain minivaatteita, kun tuolla kylillä kävelee.

- Olisi ollut silti ihanaa kertoa itse uutiset. Mikään ei ole niin ihanaa, kun voit nähdä läheisen ihmisen kasvot kertoessasi ilouutiset. Niitä hetkiä ei ehditty kaikkien kanssa kokemaan. Itse kun haluan aina uskoa ihmisistä hyvää, niin pikku hiljaa sitä rupeaa ymmärtämään, miksi kaikki eivät niin tee. Olen silti päättänyt, etten ryhdy kyyniseksi.

 

Jannika B:n eräs kappale on rakkauslaulu Toni Wirtaselle. Lue lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat