Juha Tapion kommentti ihmetyttää poplaulajaa: "Karvat nousivat pystyyn"

10.02.2016 11:51 - Anna Hopi

Oliver-yhtyeen solisti Jari Väyliö ei halua vähätellä yksittäisiä kappaleita.

Viime aikoina kotimaisella musiikkikentällä on ollut nousemassa trendi, että artistit tekevät pelkästään yksittäisiä biisejä, eivätkä albumeita. Oliver-yhtye kertoi asiasta jo aikaisemmin ja herätti ilmoituksellaan hämmennystä. Kun myös Stig ja Reino Nordin ovat kertoneet lopettavansa albumeiden tekemisen, voidaan puhua jo orastavasta trendistä.

Aihe tuli esille maanantaina Ylen haastattelussa, jossa ilmiötä kommentoi Juha Tapio.

- Maanantaina oli Ylen uutisissa iso juttu yksittäisistä biiseistä ja miten artisti alkavat siirtyä populaarimmalla puolella yksittäisiin biiseihin levyjen sijaan. Samassa jutussa haastateltiin Juha Tapiota. Diggailen hänen urastaan todella paljon, mutta hänen kommenttinsa ihmetytti, kertoi Jari Väyliö Iskelmän haastattelussa.

- Hän sanoi, että jos artistit julkaisevat pelkkiä biisejä, se on sama asia kuin että leffoista näytettäisiin pelkkiä trailereita. Minun karvani nousivat pystyyn siinä kohtaa. Ei se niin ole! Kyllä biisit ovat jotain ihan muuta kuin leffatrailereihin verrattavia asioita. Se on oman musiikin aliarvioimista. Leffatraileri on otanta koko leffasta. Yksittäinen biisi vertautuu paremminkin kokonaiseen elokuvaan, jos se on hyvin sisältörikas.

Oliver työstää tällä hetkellä uusia kappaleita, ei kokonaista albumia. Uusin single Tervaa ja höyheniä julkaistaan 14.2. ystävänpäivänä.

Kilpailut

Uusimmat