Julkisuus ahdisti Maija Vilkkumaata: "Pienestä sivulauseesta tuli otsikko"

18.09.2015 11:22 - Anna Hopi

Vain elämää -sarja edustaa Maija Vilkkumaalle eräänlaista paluuta musiikin ja julkisuuden pariin.  

Tavallisen perhe-elämän ja muiden projektien tekeminen teki Maija Vilkkumaalle hyvää. Laulajankaan ei tee aina mieli olla esillä. Hän muistaa ajan, jolloin julkisuus tuli liiankin voimakkaasti päälle.

- Ei-levyn aikaan ja vähän sen jälkeen 2003-2005 huomiota oli niin paljon kohdistunut jutun, että helposti jos heitti internetissä jonkun lauseen, niin se saattoi olla pian otsikossa. Siitä tulee pieni vainoharha. Oli vaikeaa olla naistenlehtihaastattelussa, koska koko ajan näin sellaisia sivulauseesta vedettyjä ärsyttäviä otsikoita, kertoi Maija Vilkkumaa Iskelmälle.

- Yritin varoa sanojani. Siihen tulee sellainen energia, ettei voi enää sanoa mitään. Silloin haastattelusta tulee todella tylsä ja hankala. Päätin, että nyt kun tuonne Vain elämää -taloon menen, ja olen ollut pitkään pois ja tutkan alla, nyt en mieti sitäkään. Olen, mitä olen. Minulla ei ole mitään salattavaa.

Vilkkumaa ihasteli Vain elämää -talon henkeä - porukka kun tuli toimeen heti ensitapaamisesta lähtien.

- Vaikutti siltä, että muilla oli sama asenne ja he olivat hyvin rentoja. Olen ollut iloinen, että se hauskuus välittyy leikkauksissa. Ekana päivänä tuntui jo siltä, että olen tuntenut jengin kauan aikaa, kun olimme tavanneet jo edellisenä iltana. Kun tajusin, että nyt ne kamerat kuvaavat, niin se tuntui vähän hassulta, mutta tunnelma vapautui nopeasti.

Kilpailut

Uusimmat