Kahvi mustana, latte vai espresso? Kahvimakusi kertoo paljon luonteestasi

21.05.2015 14:13 - Anna Hopi

Monen aamu lähtee kahvimukillisella tai parilla. Ei ole yhdentekevää miten kahvisi juot ja millainen maku saa sinun makuhermosi värisemään tyytyväisyydestä.

Nautitko eniten lattesta vai cappuccinosta? Coffee Tasting Club teki listauksen, jossa määritellään mitä kahvinjuontitapasi kielii persoonallisuudestasi.

Latte

Olet mukavuudenhaluinen, rento ja pohdiskeleva. Kun lisäät maitoa ja sokeria kahviisi, lisäät myös makeutta tähän julmaan, katkeraan maailmaan. Voit juoda helposti kahvisi mukista, jossa on lastesi lempisarjakuvahahmo. Nautit mukavasta pukeutmisesta ja lemmikkien kanssa halailusta. Huulillasi väreilee hymy, vaikka yrittäisit olla vakava.

Espresso

Olet ahkera työntekijäja johtaja-ainesta. Sinulla on sananmukaisesti monta rautaa tulessa. Välillä muut miettivät, että sinun pitäisi ehkä hidastaa. Nyt on menossa on viides shotti tätä ärtsyn vahvaa kahvia. Saatat huomaamattasi myös puhua nopeasti. Kirjoittelet tärkeitä muistiinpanoja paperille, mutta tekstistä ei saa mitään selvää.

Cappuccino

Olet sosiaalinen, luova ja optimistinen. Pystyt helposti pitämään yllä useita samanaikaisia keskusteluja. Puhelimessa, asiakkaiden kanssa, Facebookissa... Pärjäät siinä mainiosti! Olet kotonasi kahvilassa ja paikka on kuin toinen kotisi. Taittelet välillä lautasliinoista hienoja origameja.

Musta kahvi

Olet hiljainen ja tunteikas. Äidyt harvoin ekstrovertimmaksi. Kampaat hiuksesi siististi. Jos saat valita, et koskaan haluaisi katsella miehen sänkeä, mutta viikset ovat ok. Pukeudut tummiin vaatteisiin, koska et halua erottua porukasta. Työpöydälläsi saattaa olla Ha ha! -hauska muki, jotta todistaisit, että sinullakin on huumorintajua. Vilauttelet toisinaan värikkäitä sukkiasi housun lahkeista. Et halua olla liian vakava, vaikka olethan sinä.

Käsinjauhettu kahvi

Olet trendikäs hipsteri. Et käytä ketjukahviloita, vaan originelleja pikku paahtimoiden kahviloita. Pidät aina päässäsi liian suuria kuulokkeita ja kuuntelet ironisesti 80-luvun metallia. Sinulla saattaa olla jokin näistä: silmälasit, flanellipaita ja parta. Et välitä siitä, onko kahvisi kallista vai ei (se on!) koska haluat vain parasta ja aidointa kahvia, mitä voit saada.

Frappuccino

Olet tyylikäs ja spontaani. Luot trendejä. Katseesi saattaa olla välillä kuin liimattu puhelimeen, koska tsekkailet sen kautta uusimpia muotivinkkejä. Pidät tyylikkäitä vaatteita jo ennen kuin niistä tulee muodikkaita. Sinut nähdään useimmiten liikkeessä ja elämäsi on nopeatahtista. Et oikeastaan juo kahviasi kahvilassa, haet sen mukaan.

Lähde: Huffington Post.

Kilpailut

Uusimmat