Kiusallisimmat kysymykset parisuhteessa - oletteko esittäneet jo kaikki?

25.04.2016 08:29 - Tiina Svensk

Pitkässä suhteessa keskustellaan niitäkin asioita, joita ei huvittaisi sanoa ääneen.

On puheenaiheita, joita ei välttämättä haluaisi aloitta pitkänkään ajan jälkeen parisuhteessa. Lue Female Firstin kymmenen keskustelunaloitusta, jotka saavat olon vähintäänkin vaivaantuneeksi - montako olet kuullut tai sanonut itse?

1. "Voitko lainata minulle rahaa?" Tunnet itsesi saman tien teini-ikäiseksi, joka pyytää vanhemmiltaan rahaa uusiin vaatteisiin. Vaikka tilisi huutaisi tyhjyyttään, voi kumppaniin tukeutuminen raha-asioissa olla vaivaannuttavaa.

2. "Voisitko vaihtaa tämän yhtä kokoa isompaan?" Jos kumppanisi on ilahduttanut sinua uusilla vaatteilla tai kauniilla alusvaatteilla, olet varmasti todella otettu - paitsi jos vaatteet eivät ole sopivia.

3. "Voisitko laittaa jotain eri ruokaa vaihteeksi?" Kuinka voit ilmaista kauniisti sen, ettei hänen bravuuriannoksensa ole kovinkaan maukas?

4. "Siirtäisitkö autoasi, jotta pääsen lähtemään?" Tiedät, että tämän kysymyksen esittäminen aiheuttaa kumppanillesi aivan turhaa vaivaa: hän viettää todennäköisesti vielä aamuaan kahvikupin ja aamu-uutisten parissa, eikä hän todellakaan halua pukeutua ja tulla siirtämään autoaan pihatieltä. Silti sinun on kysyttävä, sillä työt kutsuvat!

5. "Voitko toistaa?" Jos et kuule ensimmäisellä kerralla, voit pyytää kumppaniasi toistamaan sanomansa kolme kertaa. Neljäs pyyntö on jo vaivaannuttava, joten esität vihdoin kuulleesi hänen asiansa.

6. "Mitä tuo sana tarkoittaa?" Saman tien, kun päästät kysymyksen suustasi, tunnet kuinka koulutuksesi valuu hitaasti viemäristä alas. Tunnet itsesi tyhmäksi, mutta aivan turhaan. Ei kukaan voi tietää kaikkien sanojen merkityksiä, vaikka olisikin kypsä ja kouluttautunut ihminen.

7. "Mistä oikein hankit tämän?" Oletko saanut upean lahjan vai onko kumppanillasi jotain uutta yllään? Oli tilanne mikä tahansa, sinä haluat tietää, mistä se on hankittu. Ehkä haluat tietää ostoksen hinnan tai hamstrata itsellesi samanlaisia upeuksia. Silti onnistut aloittamaan keskustelun, joka kuulostaa todella tivaavalta - vaikka et haluaisikaan udella liikaa.

8. "Voiko vanhempani tulla meille ja viipyä yön yli?" Kysymys, johon kumpikaan teistä ei uskaltaisi antaa kieltävää vastausta. Silti sinusta tuntuu pahalta kysyä asiaa, sillä tiedät, että kumppanisi joutuu mukavuusalueensa ulkopuolelle vanhempiesi saapuessa - ja tällä kertaa tilanne kestää yli vuorokauden.

9. "Onko täällä mitään halpaa?" Et haluaisi välttämättä käyttää viimeisiä rahojasi hienoon annokseen kalliissa ravintolassa, ja ruokalistaa selaillessasi keskityt enemmän hintoihin kuin annoksen sisältöön.

10. "Kaipasitko minua?" Entä, jos vastaus onkin kieltävä?


Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat