Lauri Tähkä kertoi menestyksen salaisuuden: "Ajattelen kaiken tekemisen kautta"

23.11.2014 08:38 - Anna Hopi

Muusikko Lauri Tähkä luotsasi aikoinaan Elonkerjuuta eteenpäin, ja sittemmin hän on vetänyt salit täyteen sooloartistina. Miltä menestys maistuu?

- Tämä duuni on myös sellaista intohimolla tekemistä, mihin tahansa lähteekin. Oli se sitten laulun kirjoittamista tai Vallilan kuosin suunnittelua. Jotenkin minusta tuntuu, etten ole vieläkään lyönyt itseäni läpi .Työtä pitää tehdä. Ison menestyksen jälkeen työ oikeasti alkaa, kertoi Lauri Tähkä.

- Ehkä se on pitänyt mut myös vireessä, koska ajattelen kaiken tekemisen kautta. En ajattele niin, että olen menestynyt ja olen lyönyt itseni läpi. Silloin ei käy hyvin.

Artistin mukaan nöyryys on tärkeää niin taiteilijan ammatissa kuin elämässä yleensäkin. Mies myöntää silti edelleen olevansa ajoittain kiivaan mustavalkoinen.

- Elämä on onneksi sellainen mielenkiintoinen, että se opettaa, kun sitä elää. Kyllä mua ainakin on opettanut, eikä sitä ole enää niin mustavalkoinen kuin oli parikymppisenä. Vaikka jostain asioista täytyy olla edelleen mustavalkoinen ja uskoa sellaiseenkin mahdottomaan välillä.

Mitä vuodet ovat opettaneet 41-vuotiaalle miehelle rakkaudesta? Lue täältä.

Kilpailut

Uusimmat