Likkojen lenkki yhdistää hauskanpidon ja hyvinvoinnin - mukana tähtiartistit!

15.05.2015 13:03 - Anna Hopi

Perinteinen likkojen lenkki valtaa Tampereen 23. toukokuuta.

Kesä ei olisi kesä ilman Likkojen lenkkiä. Iloiset, ryhmässä liikkuvat naiset, puheensorina ja hyvä mieli. Esiintyvät artistit, jotka liikuttavat kansaa ja nostattavat tunnelmaa iltabileisiin. Unohtumattomia kokemuksia.

Likkojen lenkki järjestetään Tampereella 23. toukokuuta. Jyväskylässä liikutaan naisporukalla 6. kesäkuuta ja Oulussa tapahtuma järjestetään 15. elokuuta.

Ensimmäisestä Tampereella järjestetystä lenkistä on aikaa 28 vuotta, mutta Likkojen lenkki kerää edelleen naisporukoita kokoon iloisen liikunnan ja hauskanpidon pariin.
Tapahtumapäällikkö Niina Seppäsellä on 15 vuoden kokemus Likkojen lenkistä. Miltä suosittu tapahtuma näyttää vuonna 2015?

- Muistaakseni vuosi oli 2000 tai 2001, kun tulin tekemään Tampereen Likkojen lenkkiä. Silloin ei ollutkaan vielä Oulua ja Jyväskylää mukana - ne tapahtumat on järjestetty vasta neljä kertaa. Tapahtumakonsepti pysynyt samanlaisena - liikuntaa ja viihdettä sopivassa suhteessa, kertoi Niina Seppänen 15 vuoden Likkojen lenkki -kokemuksella.

- Kuuden tunnin päivätapahtuma lauantaipäivänä, joka mahdollistaa iltajuhlinnan, kun lauantai on kyseessä. Hyvinvointi ja liikunta on pääasia, ja siihen viihdettä mukaan. Illalla on sitten ne odotetut iltabileet. Tottakai täytyy myös vähän ratsastaa hetken trendeillä ja miettiä, mikä naisia kiinnostaa. Tänä vuonna sellainen teema on ravinto. Luomuruoka, kotimainen ruoka. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu laadukas ravinto.

Seppäsen mukaan tapahtumaan on ilmoittaunut ennalta runsaasti ihmisiä, mutta kaikille Likkojen lenkeille mahtuu vielä lisää likkoja ja likkaryhmiä mukaan.
Tapahtuma haluaa herättää naisissa liikunnan iloa ja tervettä itsekkyyttä. Ei ole keneltäkään pois, jos nainen pitää itsestään huolta.

- Siitä hyötyy koko perhe. Sillä ei pidä kukaan tietenkään itseään tikissä, että käy kerran vuodessa Likkojen lenkillä, mutta se voi toimia innostajana. Tässä kohtaa kevättä ehkä valmistaudutaan Likkojen lenkille, käydään lenkillä naapurin rouvan tai ystävän kanssa tai käydään kuntosalilla. Moni on sanonut, että on saanut Likkojen lenkistä kimmokkeen harrastaa maratonia - joku saattaa olla syksyllä jo menossa puolimaratonille.

Liikunnan lisäksi moni matkustaa kaukaakin Likkojen lenkki -tapahtumiin artistien keikkoja katsomaan. Lenkille lähdetään yksin, kaverin kanssa ja porukassa.

Tampereella kansaa viihdyttävät Jari Sillanpää ja Jonne Aaron. Jyväskylässä lavalle kipuavat Jukka Poika ja Varusmiessoittokunnan ShowBand. Oulussa likkoja innostavat bailufiilikseen Lauri Tähkä, Scandinavian Hunks ja Aki Louhela.

- Liikunnan ja viihteen yhdistäminen toimii. Kahdeksan kilometrin lenkin suorittamisen jälkeen voit palkita itsesi Jonne Aaronin keikalla Tampereella! Siellä on myös vahva jatkobilekulttuuri, ja sinkkumiehet tulevat paikalle lähipaikkakuntia myöten.

Lue täältä lisää Likkojen lenkin ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan tapahtumaan!

Kilpailut

Uusimmat