Miehet kertoivat salaiset seksirituaalinsa

09.02.2016 09:35 - Emma Ylistalo

Miehetkin saattavat aprikoida monia asioita ennen seksiä, kuten että miltä omat paikat haisevat.  

Saatat kuvitella, että kun miehellä on mahdollisuus harrastaa seksiä, kaikki muut ajatukset katoavat. Asia ei kuitenkaan ole aivan näin. 

Women's Health -sivusto keräsi miesten tarinoita heidän seksiin liittyvistä tavoistaan. Yhdellä on tietyt tavat ennen sänkyyn menoa, toisella sen aikana ja kolmannella seksin jälkeen. Lue alta miesten paljastamat rituaalit.

"Seksin jälkeen teen aina saman kondomin hävittämisrituaalin. Menen kylpyhuoneeseen ja otan sen pois. Tämän jälkeen täytän sen vedellä, jotta näen onko siinä reikiä."

"Varmistan aina, että käyn pissalla ennen seksiä. Seksi täydellä rakolla on epämukavaa ja välillä kivuliasta. Kesken hommailujen vessassa käyminen on hankalaa erektion takia."

"Melkein joka kerta kun harrastan seksiä, alan laskea matikkaa, jotta en tulisi liian nopeasti. Jos huomaan innostuvani liikaa liian aikaisessa vaiheessa, alan miettiä kertolaskuja. Se yleensä toimii - ainakin hetken aikaa."

"Ennen kuin toiminta menee liian kuumaksi, käyn kylpyhuoneessa pesemässä genitaalialueeni. Et halua hikisen, ällöttävän miehen hajun olla esteenä hauskalle ajalle. Minusta se on kohteliasta. Ja varsinkin jos hän päätyy tuonne alas, en halua että haisevat paikat tekevät vierailusta lyhyemmän."

"Tunteja ennen kuin epäilen, että jotain saattaa tapahtua, otan höylän ja siistin paikkojani. Häpykarvat eivät ole seksikkäitä."

"Toivoisin, että olisin sellainen mies, että voisin seksin jälkeen halailla hetken ja nukahtaa sitten, mutta en ole. Luen yleensä niin pitkään, että minua alkaa väsyttää - aivan kuin jokaisena iltana. Onneksi olen vakavassa parisuhteessa, sillä muuten voisi olla kiusallista selittää, miksi luen aina seksin jälkeen."

"Ennen kuin menemme makuulle halailemaan seksin jälkeen, nappaan pyyhkeen ja laitan sen sängylle märän kohdan päälle."

"Pidän aina kosteuspyyhkeitä kylpyhuoneessani seksin jälkeistä puhdistusta varten. Ensimmäiseksi nappaan yhden, jonka tarjoan seksikumppanillesi. Sen jälkeen menen takaisin kylpyhuoneeseen ja siistin itseni toisella. Se on paljon nopeampaa ja vähemmän outoa, kuin että ottaisin seksin jälkeisen suihkun - yksin."

"Teen päänsisäisiä kannustuksia ennen seksiä - ja joskus myös sen aikana. Aivan kuin olisin oma hiljainen cheerleaderini. Kerron itselleni, että tulen olemaan hyvä. Kun aloin tuomaan näitä kannustuksia seksielämääni, sillä oli suuri vaikutus. Itseensä uskominen on tärkeää."


Lähde: Women's Health



Pariskunnat kärsivät useimmiten siitä, että seksiä ei ole enää tarpeeksi pitkässä suhteessa. Joissain suhteissa intohimon liekki pysyy hyvin elossa ja nämä parit ovatkin nyt kertoneet, mitä tapahtuu suhteissa, joissa seksiä on paljon. Lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat