Mielensäpahoittaja ylitti 400 000 katsojan rajapyykin: "Hirveän harvinaista nykyään"

17.11.2014 09:08 - Anna Hopi

Suomalainen menestyselokuva Mielensäpahoittaja on saanut huomiota niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Nyt elokuvan katsojamäärä on noussut yli 400 668 henkilöön.

Tuomas Kyrön kirjoihin perustuva Mielensäpahoittaja-elokuva on ohjaajansa Dome Karukosken näköinen luomus. 80-vuotiaasta suomalaisesta jäärästä kertova elokuva on saanut huikean määrän katsojia ja se esitettiin muun muassa Toronton kansainvälisillä elokuvajuhlilla.

Osasiko tuottaja Markus Selin arvata, että Mielensäpahoittaja menisi yli 400 000 katsojan rajapyykin?

- Ihan salaisimmissa toiveunissani toivoin, että voi kun menisi, mutta 200 000 oli optimistinen ennuste jos kaikki menee hyvin. Ihan hiljaa toivoin, että jos homma lähtisi niin hyvin rullaamaan. Kukaan ei sitä uskaltanut kuitenkaan ääneen sanoa, kertoi Markus Selin Iskelmälle.

- Erittäin hieno homma. Se on hirveän harvinaista nykyään elokuvalle. Elokuva löytää yleisönsä sillä, että se on tehty hyvin, miellyttää yleisöä ja on markkinoitu hyvin. Antaa ajattelemisen aihetta. Kyllä suomalaiselle elokuvalle löytyy sija aina.

Mielensäpahoittaja-elokuvaa tähdittävät Antti Litja, Iikka Forss ja Mari Perankoski. Lue täältä elokuvan kansainvälisestä menestyksestä lisää. Katso elokuvan traileri alta.

 

 

Kilpailut

Uusimmat