Nainen, rinnat ovat kruunusi! 6 tärkeää faktaa rintaliiveistä

07.11.2014 19:58 - Anna Hopi

Naisten on hyvä pitää rintavarustuksestaan huolta ostamalla kaupasta oikeanlaiset liivit. Niiden käytössä kannattaa myös ottaa huomioon muutama asia.

Naisten perusvaatetukseen kuuluvat rintaliivit eivät tunnu usein mukavilta päällä. Toisaalta, mikäli liivinsä ostaa aina asiantuntijan avustamana, voivat ne myös tuntua paremmilta. Mikäli rintaliivit ostaa ilman apua, on nimittäin suuri todennäköisyys, että koko on sinulle väärä.

Oikeankokoiset liivit ovat paitsi mukavammat, ne tekevät myös rinnoista paremman näköiset. Tämä voi samalla kohottaa myös mielialaa.

Rintaliiveihin liittyy myös monia muita tärkeitä asioita, joita naisten tulisi tietää. Alla on näistä muutama.

1. Rintaliivit eivät tule koskaan olemaan maailman mukavimmat vaatekappaleet

Rintaliivit eivät voi koskaan voittaa verkkareita mukavuudessa. Näin siksi, että liivien tulee olla tiukat, jotta ne tukevat rintoja. Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, ettei selkäsi ja olkaimesi väliin saisi mahtua enempää kuin kahta sormea.

2. Laita hakaset kiinni säilytyksessä

Kun laitat rintaliivisi vaatekaappiin, laita niiden hakaset kiinni. Jos hakaset jäävät auki, ne voivat tarttua muihin vaatteisiin ja pahimmillaan rikkoa ne.

3. Jokaisen naisen tulisi omistaa useammat kuin yhdet rintaliivit

Rintaliivit ovat kuin alushousut, niitä pitäisi olla useammat ja niitä pitäisi vaihdella. Ethän käytä kuitenkaan alushousujakaan montaa päivää putkeen.

4. Ole tietoinen liivien keskipalasta

Tiedäthän sen osan rintaliiveistä, joka yhdistää kupit toisiinsa etupuolellasi? Tämän keskipalan tulisi pysyä tasaisesti kiinni rintalastassasi, eikä kehosi ja liiviesi väliin pitäisi siis jäädä minkäänlaisia aukkoja.

5. Pese rintaliivit käsin

Vaikka tämä on itsestään selvää, pesevät monet liivinsä silti koneessa. Käsinpesu saa rintaliivit kestämään pidempään käyttökuntoisina.

6. Rintaliivikoot vaihtelevat

Eri kaupoissa on eri rintaliivikoot, joten älä osta aina samankokoisia liivejä, ainakaan sovittamatta niitä. Asia on samanlainen muidenkin vaatteiden ja kenkien kohdalla.

Lähde: Huffington Post



Ovatko rintasi arat kosketukselle? Syy voi olla liiveissä. Lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat