Nainen sai laihdutuskuuriin kimmokkeen Facebook-kuvasta - halusi pysyvän elämänmuutoksen

02.01.2015 18:38 - Senni Loikala

Brittiläinen 26-vuotias Lisa Jackson sattui näkemään Facebook-sivustolla otoksen itsestään. Se järkytti häntä niin paljon, että nainen aloitti laihdutuskuurin.

Kun lähes 130 kiloa painava brittinainen Lisa Jacksonilmoitti miehelleen aloittavansa laihdutuskuurin, oli miehen suupielessä hymynkare. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun Jackson yritti päästä eroon liikakiloistaan. Terveysintoilu kesti yleensä vain muutaman päivän, minkä jälkeen Jackson palasi epäterveellisiin ruokailutottumuksiinsa.

- Me olemme olleet yhdessä teineistä lähtien ja hän sanoo, että rakastaa minua koostani huolimatta, Jackson kertoo parisuhteestaan Daily Star -lehdelle.

Tällä kertaa elämänmuutos oli pysyvä. Lähtölaukaus suurelle painonpudotukselle oli Jacksonin normaalipainoisen ystävän Facebookiin lisäämä kuva, jossa ystävykset hymyilevät kameralle juhlien aikana.

- Minä vain näytin niin isolta hänen vieressään. Se oli kauempaa otettu, kun taas normaalisti kuvissa on vain pääni tai olen muuten vain puoliksi kuvassa. ... Kuvan näkeminen sai minut nostamaan kytkintä ja tahdoin viimeinkin saavuttaa terveellisen elämän, sanoo Jackson.

Uusi minä

Seuraavan puolentoista vuoden aikana Jacksonin vaatekoko vaihtui numerosta 24 kokoon 12. Vaakalukemat laskivat reilulla 60 kilolla.

Uusi ulkomuoto vaati täydellistä remonttia ruokavaliossa. Aiemmin Jackson oli syönyt päivittäin pikaruokaa, mistä hänen täytyi totuttautua pois. Hän hankki jäsenyyden kuntosalille ja käytti personal trainerin palveluita.

Tärkeitä virstanpylväitä naiselle ovat olleet osallistuminen viiden kilometrin Race for Life -juoksutapahtumaan ja suoriutuminen miljoonan metrin soutuhaasteesta.

- Katsoessani sitä naista, joka olin ennen, tunnen oloni surulliseksi hänen puolestaan. Toivon, että olisin tehnyt tämän aiemmin. Mutta nyt olen niin onnellinen ja tämä on täydellisesti muuttanut minua. Tunnen itseni nuoreksi ja todella positiiviseksi tulevaisuuden suhteen.

Pääset katsomaan suuren laihdutuksen käynnistäneen Facebook-kuvan täältä.

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat