Naista ei uskoisi 81-vuotiaaksi! Kertoo nuoren ulkonäkönsä syyksi naimattomuuden

15.06.2015 09:23 - Anna Hopi

81-vuotias Nina Snelling herättää hämmennystä tutuissa ja tuntemattomissa, koska kukaan ei usko hänen todellista ikäänsä.

Moni arvelee naisen olevan viisikymppinen, mutta totuus on monta vuosikymmentä enemmän. Nina Snellingillä on upeat, pitkät ja vaaleat hiukset, joissa ei ole yhtään ainoata harmaata hiusta. Luonnollisesti. Nainen ei ole koskaan käynyt kauneusleikkauksessa, käyttänyt botoxia tai hampaiden valkaisua.

- Olen onnellinen yhden tyttären äiti. Hän on jo kasvanut aikuiseksi. Kehoni hoikistui takaisin synnytyksen jälkeen. Kehoni on hyvässä kunnossa ja olen yhtä notkea kuin aina aikaisemminkin. Minulla ei ole mitään terveysongelmia, kertoi Nina Snelling Daily Mail -lehdelle.

- Olen koko elämäni ollut vuosia ikäistäni nuoremman näköinen. Monet luulevat minun olevan viisikymppinen. Jotkut arvelevat auringonvalossa minun olevan kuusikymppinen, mutta kukaan ei pääse kuin paria vuosikymmentä lähelle totuutta.

Lääkärit ovat sanoneet Snellingille, että tällä on 24-vuotiaan verenpaine. Mikä siis on hänen salaisuutensa?

- Olen aina antanut saman vastauksen. Sinkku-statukseni. Viidestä kosinnasta ja monista poikaystävistä huolimatta en ole koskaan suostunut olemaan yhden ihmisen kanssa koko elämääni. Olen onnellinen sinkkuna! Minun ei ole tarvinnut kantaa stressiä siitä, että olenko naimisissa väärän miehen kanssa. Se on pitänyt minut nuorena.

- Syön koska haluan, menen ulos kun huvittaa, ostan mitä haluan ja puhun kenelle vain. En ole rutiinien orja ja voin viettää tunteja puutarhassa Ipswichin kodissani ilman, että kukaan sanoo minulle, että minun pitäisi olla jossain muualla. Se on ihanaa.

Snellingillä onkin mielessää yksi asia, joka vanhentaa. Stressi. Hänen mukaansa nykyajan naiset ovat stressaantuneempia kuin koskaan. He tasapainottelevat työn, perheen ja kotielämän kanssa. Snelling ei ole koskaan ollut sidottuna mihinkään ja on aina voinut lopettaa suhteen millä tahansa hetkellä.

Katso Snellingin kuvat täältä.

Lähde: Daily Mail.

 

 

Naiset ja miehet saavat erilaisen kohtelun työelämässä - lue täältä lisää.

Kilpailut

Uusimmat