Nuku eri vuoteessa puolison kanssa - nautinnollinen vaikutus elämäänne

17.11.2015 08:31 - Senni Loikala

Seksielämä kukoistaa, kun nukutte eri sängyissä.

Yhdysvaltalainen nainen Rachel Kramer Bussel yöpyi miesystävänsä kanssa hotellissa, eikä hän taaskaan saanut unta. Edellinen yö oli huonosti nukuttu, vaikka olosuhteet olivat rauhalliset. Bussel nappasi peiton kainaloonsa, otti luettavaa mukaansa ja käpertyi tyhjään kylpyammeeseen omasta rauhasta nauttien.

Sinne Bussel lopulta myös nukahti, ja mies nukkui tyytyväisenä pehmeällä sängyllä.

Bussel ja hänen rakkaansa tekivät pian päätöksen, joka voi monista pariskunnista vaikuttaa parisuhteen kannalta tuhoisalta. Kaksikko päätti, että he tulisivat jatkossa nukkumaan eri huoneissa. Sen vuoksi heidän täytyi hankkia uusi koti, jossa on kaksi makuuhuonetta.

- Se oli meidän ensimmäinen kriteerimme asuntokaupoilla, koska parisuhteemme muut osa-alueet ja arkemme perustuvat hyvin nukkumiseen, Bussel kertoo.

Parisuhde parani

Eri huoneissa nukkuminen on parantanut Busselin parisuhdetta, eivätkä rakastavaisten intiimit hetket ole vähentyneet.

- Suutelemme ja toivotamme toisillemme hyvää yötä ja kerromme ennen nukkumaanmenoa ja heti aamulla, että rakastamme toisiamme. Minusta se on paljon intiimimpää ja miellyttävämpää kuin aiemmissa suhteissani, joissa nukuin kumppanieni vieressä, Bussel sanoo.

Hän uskoo, että eri sängyissä nukkuminen voisi tehdä hyvää monille pariskunnille ja lisätä myös heidän intiimiyttä. Bussel vinkkaa, että esimerkiksi seksikkäiden ja suloisten viestien jättäminen toisen makuuhuoneeseen osoittaa, että kulta on ajatuksissa – vaikka ei olekaan kainalossa hyvien yöunien vuoksi.

Bussel on erotiikkaan erikoistunut toimittaja ja hän on kirjoittanut muun muassa Dirty Dates: Erotic Fantasies for Couples -kirjan.

 

Lähde: Yahoo!

Kilpailut

Uusimmat