Oletko kokeillut manifestaatiota? Luo unelmiesi elämä mielikuvaharjoituksilla

06.07.2015 14:02 - Emma Ylistalo

Manifestoimalla asioita elämässäsi saat ne kukoistamaan. Keskity hetkeksi rahaan, rakkauteen sekä työhösi ja saa käännettyä positiivinen näihin positiivinen vire.

Rahan manifestaatio

Nykyinen rahatilanteesi on mittari ajatuksillesi ja kokemuksillesi rahasta. Mieti tarkkaan, kuinka tunnet rahasta. Tunnetko syyllisyyttä siitä, että haluat lisää rahaa, sillä on mielestäsi merkki ahneudesta?

Rahan manifestoimiseksi positiivinen ja terveellinen ajattelutapa ovat erityisen tärkeitä. Jos alitajuntasi uskomukset toimivat sinua vastaan, et saa kasvatettua pankkitilisi saldoa. Aloita siis rahojesi rakastamisesta. Pidä kirjaa siitä, mihin käytät rahasi. Oletko vastuullinen? Vai kenties varovainen? Maksatko laskusi ajallaan tietäen, että maksamalla oikeastaan luot tilaa uudelle rahalle tulla?

Katso suhdettasi rahaan lähemmin. Tule paremmaksi ystäväksi sen rahan kanssa, joka lähtee ja tulee pankkitilillesi. Manifestaation pahin vihollinen on stressi ja ahdistus. Opettele siis luottamaan universumiin.

Aseta itsellesi realistinen maali. Kuinka paljon rahaa haluat manifestoida seuraavassa kuussa? Se toimii kaikista parhaiten, jos raha menee johonkin tiettyyn tarkoitukseen, esimerkiksi tulevaan lomaan tai kurssiin. Aseta tavoite, että saat rahat tarkoitukseen josta unelmoit ja usko manifestointiin. Pidä hauskaa ajatuksen kanssa. Tee taulu unelmistasi ja asioista, joita haluat.


Rakkauden manifestaatio

Rakkauden manifestoimiseen elämääsi tarvitset positiivisen ajattelutavan. Tämä ei tarkoita ainostaan rakkauden houkuttelemista, vaan myös sitä, että ylläpidät jo olemassaolevaa rakkautta. Keskity siihen, kuinka paljon tarvitset rakkautta elämääsi. Kun kyse on sydämen asioista, tule itsesi parhaaksi ystäväksi.

Paras tapa kerätä rakkautta elämäänsä on olla rakastettava. Rakasta itseäsi ensimmäiseksi. Ole antelias tunteissasi kaikissa ihmissuhteissasi. Tämä on valmistautumista isoa rakkautta varten, joka tulee eteesi juuri oikeaan aikaan.

Jos edelliset suhteesi ovat olleet vähemmän täydellisiä, uskosi rakkauteen saattaa olla kolhiintunut. Olet ehkä alkanut uskoa, että sinun ei ole mahdollista enää olla onnellinen parisuhteessa.

Päästä irti edellisistä suhteistasi ja avaa sydämesi rakkaudelle. Kuvittele vaaleanpunainen hohtava rakkaus sydämesi ympärille. Tunne rakkauden kasvavan ja voimistuvan. Ympäröi muut ihmiset tällä rakkaudella. Tämä yksinkertainen harjoitus on voimakas ja se kääntää sinut rakkauden magneetiksi.

Työn manifestointi

Jos olet tyytymätön työympäristöösi ja etsit uutta työtä, keskity ensiksi nykyiseen työhösi. Tällaisessa tilanteessa on tärkeää arvostaa tämän hetkistä työtään mahdollisimman paljon. Älä keskity tyytymättömyyteen tai turhautumiseen työssäsi. Närkästys ainoastaan kasvaa ja onneton tilanne jatkuu. Keskity kollegoihisi joista pidät ja päivittäisiin työtehtäviisi, jotka ovat siedettäviä. Arvosta sitä, että sinulla edes on työpaikka. Se auttaa sinua voimistamaan asemaasi ja sallii positiivisen vireen.

Kirjoita ylös mistä et pidä työssäsi. Sitten revi ja polta paperi. Tämä osoittaa, että olet valmis päästämään irti negatiivisista näkökulmista ja annat positiivisen energian virrata. Kun tunnet helpotuksen, ala keskittyä siihen, mitä haluat uudelta työltäsi. Kirjoita se ylös ja säilytä. Ajattele näitä asioita säännöllisesti. Visualisoi työpäiväsi ja mieti, kuinka onnelliseksi tunnet itsesi.

Valmistaudu uusien mahdollisien työpaikkojen haastatteluihin miettimällä ja kirjoittamalla ylös parhaita ominaisuuksiasi. Kehitä niitä ominaisuuksia, joita tarvitset unelmien työssäsi. Tämä auttaa sinua keräämään kaiken mahdollisen potentiaalin.

Lähde: OmTimes

 

Ajatuksensa voi kääntää positiivisemmaksi 30 sekunnissa. Lue uutinen täältä.

Kilpailut

Uusimmat