Oletko luottavainen? Nukkumisasento kertoo, millainen olet rakkauselämässä

21.04.2015 13:17 - Anna Hopi

Uni on parasta aikaa levätä. Siinä paljastuvat myös alitajuiset puolustusmekanismimme ja luottamuksemme elämään. Nukkumisasennot kertovat paljon siitä, suhtaudummeko avoimesti rakkauteen.

Elämme kahta elämää. Yksi elämä on unimaailmassa ja toinen hereillä ollessa. Nukkumisasentosi voi kieliä paljon siitä, mikä on meille totta. Piileekö tiedostamattomassasi pelkoja suhdetta kohtaan vai oletko avoin rakkaudelle?

Katso alta seitsemän nukkumisasentoa ja mieti, mikä kuvaa eniten sinua.

1. Sikiöasento

Tämä on yleinen asento ja se saattaa kieliä suhteen tuoreudesta. Ne, jotka nukkuvat näin, ovat kovia ulkoapäin, mutta pehmeitä sisältä. Jos kuvaus koskee sinua, sinulla kestää todennäköisesti kauan tutustua partneriisi. Vielä kauemmin kestää, että voit sanoa hänelle rakkautesi. Et mielellään näytä itseäsi toisille. Kun avaudut suhteessa, yhteiselonne tulee olemaan täynnä rakkautta ja luottamusta.

2. Kylkiasento

Kyljellään suoraan nukkuva luottaa helposti toisiin ihmisiin ja rakastuu valitettavasti usein vääriin ihmisiin. Saatat myös deittailla useampia ihmisiä samaan aikaan ja etsit suhteistasi hauskuuden lisäksi hyötyä. Olet hyvä ihminen, mutta saatat usein huomata tulleesi höynäytetyksi.

3. Kylkiasento, jossa pidät käsiäsi edessäsi suojaavasti

Tässä asennossa nukkuja on usein epäileväinen henkilö, jota on loukattu aiemmin. Näet ihmissuhteet kyynisesti, ja epäilet joskus läheisimpiäkin suhteitasi. Etsit virheitä ennen kuin niitä on edes näköpiirissäsi. Näet ihmissuhteesi asioina, jotka loppuvat jonain päivänä.

4. Meritähti-asento

Selällään kädet ja jalat harallaan nukkuja haluaa antaa muille niin paljon rakkautta kuin vain mahdollista. Olet helppo, ystävällinen rakastaja. Pärjäät helposti ihmissuhteissa, etkä satuta itseäsi helposti. Olet lojaali ja rehellinen ja haluat vain löytää tosirakkauden.

5. Sikiöasento, jossa pidät kättä nyrkissä leuan alla

Tätä asentoa kutsutaan ajattelijan asennoksi. Sinua koskevat sikiöasennossa nukkujaan liittyvät piirteet, mutta erona on se, että olet paitsi kova ulkoa ja pehmeä sisältä, myös täynnä kysymyksiä. Analysoit ja kyseenalaistat jatkuvasti lähelläsi olevat ihmiset. Haluat varmistaa, etteivät he anna sydäntään jollekin, joka loukkaa heitä.

6. Asento, jossa nukut vatsallaan

Olet ujo, etkä halua kohdata asioita. Kun suhteessa tulee vaikeaa, käännät aika helposti selkäsi toiselle ja jätät hänet, jos vaihtoehtona on selvittää pitkään ja vaikeasti asiat. Et pidä stressaavista tilanteista ja sinun on vaikeaa pitää ihmissuhteesi kasassa. Et viihdy suhteissa, joissa riidellään paljon.

7.  Asento, jossa halaat tyynyä

Rakastat rakastumisen tunnetta, ja ihmiset haluavat olla rakastuneita sinuun. Olet romantikko ja arvostat jokaista ihmissuhdetta, joka on elämässäsi. Haluat päästä lähelle ihmisiä. Etsit rakkautta, ja pystyt pitämään monta läheistä ihmissuhdetta vaikka eläisitkin kiinteässä parisuhteessa. Olet välittävä, myötätuntoinen ja aina valmis halaukseen.

Lähde: Elite Daily


Katso myös: Kynsien muoto paljastaa persoonallisuutesi salat!

Kilpailut

Uusimmat