Oletko romantikko vai äkkipikainen? Kynsien muoto paljastaa persoonallisuutesi

21.04.2015 08:59 - Anna Hopi

Vuosisatojen ajan ihmiset ovat väittäneet pystyvänsä kertomaan henkilön ominaisuuksista hänen piirteitään katsomalla. Nyt myös sormien kynsistä voi päätellä ihmisen luonteenpiirteitä.

Oletko katsonut pitkään aikaan, millaiset kynnet sinulla on? Niiden muoto ei ole itsestäänselvyys, vaan määräytyy geneettisten tekijöiden ansiosta. Muoto voi myös kertoa jotain olennaista luonteestasi. Katso alla olevaa kuvaa ja lue sitten omia kynsiäsi vastaava kuvaus.

1. Pitkän muotoinen kynsi

Olet todennäköisesti romantikko. Olet tasainen luonnoltasi, ja varusteltu oudolla, mutta ihastuttavalla mielikuvituksella. Voit olla joskus perfektionisti ja uuvuttaa itsesi helposti. Näet ne asiat, jotka jäävät muilta huomaamatta. Ihmiset todella pitävät sinusta, ja tulet toimeen useimpien ihmisten kanssa erinomaisesti.

2. Leveä kynsi

Olet erittäin lyhytpinnainen, mutta myös samalla terävä kaveri. Ajattelet syvällisiä. Ihmiset pitävät sinussa eniten suoruudestasi - et kiertele ja kaartele, kuten useimmat. Osaat erottaa totuuden valheista. Tämän vuoksi pystyt myös tarjoamaan parhaimpia neuvoja. Et kerro ihmisille sitä, mitä he haluavat kuulla, vaan sen mitä heidän täytyy kuulla.

3. & 4. Pyöreän mallinen kynsi

Olet loputtoman onnellinen rauhanrakentaja. Sinut tunnetaan rennosta elämänasenteestasi. Nautit siitä, kun saat tehdä asiat omalla uniikilla tavallasi. Teet harvoin mitään samalla lailla kuin valtaväestö. Vaikka olet kosketuksissa tunteisiisi, et anna niiden hallita sinua.

5. Neliömäinen kynsi

Sinulla on erinomaiset vaistot. Olet luonnostasi johtaja. Monet saattavat hämmentyä vakavasta asenteestasi, mutta sitä enemmän he nauttivat harvoista hetkistä, jolloin heittäydyt leikkisäksi.

6. & 7. Kolmion muotoinen kynsi

Olet joukon älykkäin. Olet usein innovatiivinen ja nerokas, kun muut vaativat sinulta täydellisyyttä ja tuloksia. Tuot uudet ideasi esiin nopeammin kuin muut. Ihmiset kokevat sinut useimmiten kiehtovana.

8. Ovaalin muotoinen kynsi

Olet rehellinen, ystävällinen ja uskollinen. Olet kohtelias, mutta tiukka tavatessasi ihmisiä. Ihmiset nauttivat seurastasi, koska näet heissä olevat hyvät ominaisuudet. Pystyt helposti käsittelemään vaikeita tilanteita.

9. Miekan muotoinen kynsi

Kävelet elämässäsi usein "miekan terällä". Olet kunnianhimoinen. Työskentelet kovaa. Sinulla on omat tavoitteesi, etkä lopeta ennen kuin tavoitat ne. Pystyt käsittelemään niitäkin asioita, jotka eivät ole mukavuusalueellasi. Kunnianhimosi on usein tarttuvaa.

 

Katso myös: Koominen horoskooppi, joka näyttää, millainen vuotesi 2015 oikein on!

 

Lähde: Higher Perspectives

Kilpailut

Uusimmat