Olli Lindholm vaarallisesta nuoruudenharrastuksestaan: "En suosittele kenellekään"

29.09.2015 10:37 - Anna Hopi

Laulaja Olli Lindholm oli nuorena hurjapäinen kaveri, jota ei kylmännyt roikkua bussin perässä.

Lindholm on nykyään huolellinen kuski ja kärsivällinen liikenteessä kulkija. Nuorena koulupoikana hänessä asui kuitenkin villi viikari.

- Talvisin tehtiin kaikenmaailman lumikäytäviä. Siihen aikaan tuli luntakin enemmän kuin tällä hetkellä. Kun aura-auto ajoi lumen ojiin sellaisiksi paakuiksi, tehtiin sinne sisään käytäviä. Ne olivattodella vaarallisia. Kun muutettiin uuteen kotiin, aloin harrastamaan sellaista ihan hirveää asiaa, jota ei voi suositella kenellekään, kertoi Olli Lindholm Iskelmälle.

- Meillä oli poikaporukka, joista yksi meni pysäyttämään bussin ja kysymään, että meneekö tämä bussi johonkin. Loput pojat menivät bussin perään roikkumaan. Silloin bussien peräosassa oli joko vararengas tai tarakkateline, ja roikuttiin talvisin siellä parikin korttelinväliä. Se oli hienoa hommaa, mutta todella vaarallista.

Lindholm kertoo ymmärtäneensä paremmin oman äitinsä huolenaiheet 70-luvulla, kun on kasvattanut myöhemmin omia lapsiaan. Varsinkin oman pojan mopoaika tuo mieleen villit vuodet.

- Nuorena ajattelet olevasi kuolematon, silloin on vaikeaa kenenkään antaa ohjeita siitä, mitä kannattaisi tehdä.

Kilpailut

Uusimmat