Oudot tavat korostuvat pitkässä parisuhteessa - lue hämmentävä lista siitä, mitä kotona tapahtuu

22.04.2016 11:23 - Tiina Svensk

Alkuhuuman jälkeen tulee esille kumppanin ja sinun todellinen luonne.

Jokaisessa pitkässä ihmissuhteessa on omia pieniä, outoja yksityiskohtiaan. Ei siis ole ihme, että myös parisuhteessa kehittyy ajan kanssa tapoja ja vitsejä, jotka vain te kaksi ymmärrätte.

Life Hack -sivusto kokosi yhteen 12 erikoista tapaa, jotka ovat varmasti tuttuja kaikille, ketkä ovat olleet jo pitkään kumppaninsa kanssa:

Hajut ja eritteet eivät ole enää ällöttäviä: Tietyn ajan jälkeen molemmat vain hyväksyvät tosiasiat, eivät enää piilottele röyhtäyksiään tai isompaa vessahätäänsä.

Jos teillä on lemmikki, keksitte sille puheäänen: Puhutte varmasti molemmat lemmikillenne, joten olette myös keksineet, millaisella äänellä eläin vastaa teille.

Olette nähneet toisenne vastakkaisen sukupuolen vaatteissa: Etenkin miehille voi olla vaikeaa myöntää, että he ovat joskus kokeilleet tyttöystävänsä vaatteita. On kuitenkin varmaa, että maailma on täynnä pilalle venyneitä t-paitoja, joita on sovitettu ehkä vain hyvän vitsin takia. 

Aamun pahanhajuinen hengitys ei häiritse enää: Ainakaan niin paljon kuin aikaisemmin. 

Netflix ja valtavat ruoka-annokset kuuluvat yhteen: Teidän taloudessanne Netflixin sarjoja saa katsoa maratonina, ja niihin tulee varautua kunnollisin eväin.

Käytätte toisianne tekosyynä: Jos sinulla on tapahtuma, johon et halua mennä, käytät kumppaniasi tekosyynä. Samalla tapaa sinä voit toimia pelastavana enkelinä, jos kumppanillasi on tiedossa menoja, jotka hän mieluummin ohittaisi.

Teillä on telepaattinen yhteys: Ymmärrätte toisianne vain tietynlaisesta katseesta tai ilmeestä - ja se on mahtavaa.

Nauratte, kun toinen kaatuu: Nauratte toisen kompastuksille ja kaatumisille, sillä ne ovat oikeasti hauskoja. Toisaalta nauru loppuu saman tien, jos toiseen on sattunut.

Leikitte keskenänne: Mikään ei ole parempaa kuin yhdessä pelleily ja leikkiminen, ja kumppanisi kanssa voit heittäytyä lapselliseksi milloin vain.

Laitatte toisillenne viestiä samasta rakennuksesta: Oletko laittanut kumppanillesi viestiä toisesta huoneesta tai herättänyt hänen huomionsa laittamalla hänelle viestiä hänen vierestään? Joskus on vain raskasta käyttää omaa ääntään, ja silloin on ihan sallittua turvautua älypuhelimeen.

Kylpyhuone ei ole enää yksityistä aluetta: Teille on täysin normaalia käydä vessassa ovi auki. Normaalia on myös se, että toinen teistä saapuu pesemään hampaita kesken toisen vessakäynnin.

Katselette ihmisiä ja keksitte heille tarinoita: Saatatte istua kahvilassa tai puistossa pitkään vain siksi, että seurailette muita ihmisiä ja keksitte heille tarinoita ja persoonallisuuksia - tai keksiä keskusteluita, joita he sillä hetkellä käyvät. Se on teidän yhteinen juttunne, jota teette aina yhdessä.

Lähde: Life Hack

Kilpailut

Uusimmat