Perheenäiti laihtui 48 kiloa vuodessa ruoka-aineella, jota löytyy sinunkin kaapistasi

12.08.2015 11:18 - Anna Hopi

Samantha Reese painoi vuosi sitten yli 110 kiloa. Mikä sai hänet laihtumaan lähes puolet painostaan?

Samantha Reeselle paino oli ollut aina iso ongelma. Hänen kamppailunsa ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen, mikä tapahtui jo 15-vuotiaana. Raskauden takia hän tunsi aina olevansa hieman suurempi kuin muut tytöt.

- Olin kokoa 42 ja painoin 95 kiloa ollessani 18-vuotias. Vihasin kehoani, enkä näyttänyt hyvältä kilojen kanssa, koska olin niin lyhyt. Masentunut olo vain lisäsi syömishalukkuuttani.

Samantha kehitti itselleen huonot syömistottumukset. Hän saattoi syödä päivässä kaksi paahtoleipää voin kanssa, kaksi suklaapatukkaa, kaksi grillattua juustoleipää ja sipsejä lounaaksi, rasvaisen pizzan päivälliseksi ja juoda limonadia tai viisi kuppia teetä joka päivä.

Reese sai tarpeekseen lihavuudestaan, kun hän tajusi sen terveydelle haitalliset vaikutukset.

- Ihmiset sanoivat minulle, että vihreä tee on sueprfood, joka edesauttaa aineenvaihduntaa toimimaan. Aluksi nauroin asialle.

Samantha kuitenkin kokeili vihreän teen juomista. Alkuun hän vihasi sen makua, mutta pakotti itsensä juomaan sitä. Hän joi lopulta yhdeksän kuppia vihreää teetä päivässä. Vuoden aikana hän laihtui 48 kiloa ja on nyt pudottanut lähes puolet painostaan.

- Näytän paremmalta kuin parikymppisenä. Jotkut ihmiset vannovat hedelmien ja vihannesten nimeen, minulle taikakeino on yhdeksän kuppia vihreää teetä päivässä.

Lähde: Good Housekeeping.

Kilpailut

Uusimmat