Pitkästä aikaa treffeille? Valmistaudu ihanaan iltaan 5 vinkillä

04.05.2016 09:59 - Senja Rapila

Hemmotteluhetki ennen tärkeitä treffejä rentouttaa mieltä.

Oletko valmistautumassa treffeille, mutta pelkäät ajan loppuvan kesken? Älä keskity turhaan stressaamiseen, vaan rentoudu ja hemmottele itseäsi. Female First listasi viisi asiaa, jotka kannattaa tehdä treffeille valmistautuessa.

1. Anna itsellesi tarpeeksi aikaa

Treffeille valmistautumisen tulisi olla puolet itse hauskuudesta, mutta jos perhoset lentelevät villisti vatsassa, voi olla huomattavan vaikea keskittyä itse laittautumiseen. Muista siis antaa itsellesi tarpeeksi aikaa laittautumiselle, äläkä kiirehdi.

2. Hemmottele itseäsi

Käy rentouttavassa kylvyssä kynttilöiden kera tai kauneushoitolassa ennen suuria treffejä. Näin tunnet olosi rentoutuneemmaksi treffien aikana.

3. Ei vaatekriisille

Selätä vaatekriisi helposti valitsemalla erilaisia vaatekokonaisuuksia jo päivää ennen treffejä. Kun löydät valmiista kokonaisuuksista itsellesi sopivan, laita treffivaatteet päällesi vasta meikin laittamisen jälkeen. Näin vaatteisiin ei tule meikkitahroja.

 

4. Valmistele hiuksesi ajoissa

Jos olet yksi niistä ihmisistä jotka tuntevat hiustensa käyttäytymisen läpikotaisin, kannattaa valmistautua hiusten kanssa jo ennakkoon; jos tiedät hiustesi näyttävän parhaimmalta pesemistä seuraavana päivänä, muista pestä ne edellisenä iltana. Kun hiukset näyttävät treffeillä hyvältä, tunnet olosi huomattavasti itsevarmemmaksi.

5. Valmistaudu henkisesti

Tämä on varmasti yksi tärkeimmistä asioista; soita lempimusiikkiasi, juo vaikka lasi viiniä tai sytytä tuoksukynttilöitä samalla kun valmistaudut suurta iltaa varten. Näin rauhoitat hermojasi ja herättelet itsevarmempaa puolta itsestäsi. 

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat