Positiivinen asenne kannattaa - 3 ohjetta sopivat joka tilanteeseen

29.04.2016 14:11 - Emma Ylistalo

Jos rakastat itseäsi, elämästä tulee helpompaa.

Jotkut päivät tai viikot ovat haastavampia kuin toiset. Huonoja päiviä voi kuitenkin pysrkiä tekemään paremmiksi omalla asenteellaan. Jennifer White listasi Huffington Post -sivustolle asioita, joiden avulla jokainen voi pyrkiä tekemään päivästään paremman.

1. Rakasta itseäsi

Kun katsot peiliin, voit päättää näetkö positiivista vai negatiivista. Vaikka onkin monia asioita, joita ehkä haluaisit muuttaa itsessäsi, kannattaa keskittää energiansa ennemmin niihin asioihin, joista on ylpeä itsessään. Tarkoitus ei tietenkään ole estää itseään kehittymästä, mutta kannattaa rakastaa itseään sellaisena kuin juuri tällä hetkellä on.

2. Katso asioista oikeasta näkökulmasta

Kukaan ei selviä elämästä ilman haasteita ja vastoinkäymisiä. Kyse on siitä, miten näemme nämä vastoinkäymiset. Elämässä tulee varmasti vastaan surullisia hetkiä, mutta niihin kannattaa ennemmin suhtautua mahdollisuuksina kasvaa. Vaikeat hetket ovat ainoastaan väliaikaisia takaiskuja.

3. Hyväksy epätäydellisyys 

Jos vaadimme itseltämme koko ajan täydellisyyttä, emme pysty nauttimaan elämästä. Ihmiset eivät koskaan ole täydellisiä, joten avioliitot eivät ole kuin suoraan saduista, työmme ei aina tunnu hyvältä ja rakkaillamme on myös omat tarpeensa. Se, että hyväksymme nämä asiat, auttaa meitä todistamaan elämän kauneutta.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat