Sanni halusi näyttää epäilijöille: "Tein kunniaa biiseille"

18.09.2015 13:02 - Anna Hopi

Kun Sannin tulo Vain elämää -sarjan neljännelle kaudelle julkistettiin, mediassa ja somessa velloi epäilevä keskustelu asiasta. Onhan Sanni julkaissut tähän mennessä vain kaksi albumia.

- En lukenut yhtäkään juttua. Siellä Vain elämää -talossa oltiin hektisissä tunnelmissa, keskityttiin siihen, mitä siellä tapahtuu. Elimme omassa kuplassa. Kuulin, että minusta ja VilleGallesta käytiin spekulaatiota. Tiedostin, sen, kun lähdin ohjelmaan mukaan, kertoi Sanni Iskelmälle.

- Lähdin mukaan jengin takia. Halusin näyttää Suomen kansalle, että minusta on muuhunkin kuin se, että olen nuori ja olen julkaissut kaksi levyä. Minulla on kova palo tähän juttuun, tein kunniaa niille biiseille, joita pääsin vetämään. Se oli potku itselle, että sai näyttää epäilijöille.

Kuinka hyvin Sanni tunsi kollegansa ennen kuvauksia?

- VilleGallen kanssa olen tehnyt musiikkia aikaisemmin ja Antin olen nähnyt kerran aiemmin. Maijan kanssa olimme jutelleet musiikista Facebookissa, hän preppasi minua joidenkin lyriikoiden kanssa. Anssin kanssa teimme jonkun Rumban haastattelun kauan aikaa sitten. En oikeastaan tuntenut tyyppejä.

Kenestä naisen mielipide muuttui eniten ohjelman kuvausten aikana?

- Ehkä Villestä. Hän on aina ollut hyvä ja menevä jäbä. Tekee paljon, mutta hän on myös syvällinen tyyppi. Tuli sellainen olo, että hän on todella skarppi.

Yllättävintä asiaa laulajattaren ei tarvinnut kauaa pohtia.

- Se, että Vicky heittää parhaimmat puujalkavitsit. Hän teki sen pöytäkeskusteluissa siten, että oli ensin vähän hiljaa ja sitten kulman takaa tulee joku ihan mieletön basistiläppä. Kaikki vaan pysähtyivät ja putosivat täysin.

 

Kilpailut

Uusimmat