Stig julkaisee uuden Roy Orbison -kappaleen: "Siihen tuli eroottista sävyä"

28.10.2014 17:46 - Anna Hopi

Stig työstää parhaillaan uutta levyä, joka julkaistaan keväällä. Miehen ensimmäinen singlelohkaisu on 31. lokakuuta päivänvalon näkevä Roy Orbison.

Stigin odotettu uusi single Roy Orbison julkaistaan perjantaina 31.lokakuuta. Kappale on ensimmäinen sinkkulohkaisu ensi keväänä julkaistavalta albumilta, jolla otetaan musiikillisesti askel aiempaa elektronisempaan suuntaan.

Tähti on työstänyt Roy Orbison -kappaletta yhdessä Jaakko Salovaaran kanssa.

- Kappaleen kertsi alkoi soida päässäni kotona imuroidessa. Soitin Jaakko Salovaaralle ja kursimme ekan demon kasaan Jaakon keittiössä. Jaska sai vapaat kädet tuottamiseen ja lopputulos yllätti itsenikin. Tuntuu, että Stigiin löytyi taas vähän uusi ulottuvuus, soundi sai pienen piristysruiskeen. Odotan jännittyneenä biisin vastaanottoa, Stig kertoo.

Iskelmälle mies kertoi, että kappale on tuttua tuhmaa Stig-laatua.

- Idea oli hyvin pintapuolinen. Siinä lauletaan, että "ajoin koko yön kuin Roy Orbison", eli ajamisesta puhutaan. Kun piti biisi valmiiksi kirjoittaa, niin siihen tuli vähän sellaista eroottista sävyä, kuten mun biiseihin tuppaa tulemaan. Se ei ole syvällisin biisi, mitä on tullut tehtyä. Luulisin, että hyvää autoilumusiikkia ja toivottavasti myös discoilumusiikkia.

 

 

Stigin ja Neljänsuoran Kesä vielä jäädä vois on soinut tiuhaan tahtiin Iskelmän taajuudella. Mies kertoi aiemmin kappaleen synnystä. Lue se täältä.

 

 

Kilpailut

Uusimmat