TÄYSII-seminaari on suomalaisten suurimpien unelmien äärellä

16.11.2015 14:47 - Anna Hopi

Tampere-talossa pohditaan tänä lauantaina unelmia. Sitä, miten jokainen meistä voi yltää suurimpaan potentiaaliinsa.

Oletko koskaan herännyt siihen ajatukseen, että oma unelmasi voi olla muutaman askeleen päässä?

Tampere-talossa 21.11.2015 järjestettävässä TÄYSII-seminaarissa yleisö pääsee kuulemaan inspiroivia näkökulmia unelmaelämän tavoittamiseen. Mistä juuri sinun unelmasi koostuvat ja miten voit päästä sinne? Mikä rajoittaa unelmasi toteutumista ja kuinka rajoitteet puretaan? Tarinoitaan jakavat urheilun, politiikan, liike-elämän, hyvinvoinnin ja median saralla ansioituneet asiantuntijiat.

Tampere-talossa lavalle nousevat TÄYSII-seminaarin perustaja Andy Hopi, elämänvalmentaja Aaro Löf, valtiosihteeri Olli-Pekka Heinonen, johtajuuskouluttaja Annu Palmu, henkisen hyvinvoinnin valmentaja Katri Syvärinen, toimittaja Anna Hopi, ammattijärjestäjä Sandy Talarmo, ratkaisuvalmentaja Heikki Harju, valmentaja Aleksi Litovaara, urheiluvalmentaja Samuli Perälä, Hidasta elämää -sivuston perustaja Sanna Wikström, NLP-kouluttaja Ilkka Koppelomäki, yrittäjä Joni Jaakkola, elämäntaidonvalmentaja Henna Länsipää ja internet-liiketoimintavalmentaja Petri Hiissa.

- TÄYSII-seminaari sai aikanaan alkunsa yhden miehen isosta unelmasta. On hienoa nähdä, että tapahtuma on kasvanut 800-henkiseksi hyvinvointitapahtumaksi. Ihmiset haluavat tässä ajassa todella panostaa omiin unelmiinsa ja tulevat nyt saman katon alle kuulemaan, miten niiden toteuttaminen on mahdollista, toteaa TÄYSII-seminaarin perustaja Andy Hopi.

TÄYSII-seminaari järjestetään nyt neljättä kertaa ja tänä vuonna paikalle on tulossa 800-henkinen yleisö. Tapahtuma on kasvanut nopeasti parinsadan henkilön hyvinvointitapahtumasta yleisömagneetiksi. Aiemmin Tampereen Sokos Hotel Ilveksessä järjestetty TÄYSII-seminaari on saanut komeat puitteet Pohjoismaiden suurimmasta kongressi- ja kulttuurikeskuksesta.

Ratkaisuvalmentaja Heikki Harju on summannut puheeseensa sitä, miten ihmissuhteet voivat auttaa ihmistä kohti hänen unelmiaan. Hän on kohdannut työssään unelmoijia, ja kertoi äskettäin, mistä suomalaisten suurimmat unelmat koostuvat. Lue niistä täältä.

 

 

Haluatko ilmoittautua mukaan TÄYSII-seminaariin? Lue lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat