Suosikkiyhtyeen laulaja: "Keikan jälkeen ovat virkistykset käynnissä"

11.03.2015 18:15 - Senni Loikala

Egotripin Mikki Kauste ja Knipi vierailivat Iskelmän toimituksessa ja kertoivat bändin tavoista heittää aivot narikkaan.

Kun Egotrippi päättää keikkansa, eivät laulaja-pianisti Mikki Kauste, kitaristi-laulaja Knipi, kitaristi Skele, basisti Antti Maasalo eikä rumpali Risto Niinikoski painu pehkuihin.

- Kyllä keikan jälkeen ovat virkistykset käynnissä. Eihän koskaan kukaan keikan jälkeen mene nukkumaan, Kauste sanoo.

Esiintyminen pistää adrenaliinit jylläämään, mikä voi joskus olla huonokin asia. Siitä yhtyeen kitaristi-laulaja Knipillä on kokemusta.

- Muitan, kun meillä oli yhdeksän päivän keikkarundi jossakin, niin kolmannen päivän jälkeen ajattelin mennä suoraan nukkumaan, että jaksan sen putken vetää. Minä olin hereillä koko yön; katselin hotellin televisiota enkä saanut unta ollenkaan, olin ihan täpinöissäni. Sen jälkeen olin oikeasti väsyneempi kuin ikinä. Vähän pitää bailatakin välillä.

Muusikon työ vie kuitenkin niin paljon aikaa, ettei yhtyeen jäsenet pysty enää vapaalla juuri hengailemaan yhdessä. Silloin ollaan perheiden kanssa. Ennen yhtyeellä oli tapana käydä silloin tällöin keilaamassa, mutta se on jäänyt kiireiden vuoksi.

- Jos jotain merkkipaaluja saavutetaan, että tulee jalometallia esimerkiksi tietyistä levyistä, niin sitä juhlistetaan, Kauste sanoo.

 

Seuraava artikkeli: Egotripin rumpalivaihdos laittoi pyörät pyörimään: "Risto potkii persuuksille"

Kilpailut

Uusimmat