Uneksitko öisin entisestä kumppanista? Tulkitse uni apukeinoilla

29.09.2015 11:06 - Reija Saarinen

Entiset rakkaat vilisevät unimaailmassa, vaikka heidän kanssaan ei olisi ollut tekemisissä vuosiin.

Eksä saattaa olla vieraileva tähti unessa, mutta se ei kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että kaipaa entiseen suhteeseen. Sen sijaan se voi kertoa siitä, että olet päässyt erosta yli.

Katso alta, mitä mahdolliset unet sinulle yrittävät kertoa:

Näet unta, että vierailet eksäsi luona

Moinen uni saattaa kertoa siitä, että sinulla on pelkästään hyviä muistoja menneestä suhteestasi. Se ei kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että kaipaat takaisin samaan. Se saattaa nimittäin kertoa myös siitä, että näet samanlaisia piirteitä uudessa kumppanissasi.

Uneksit paluusta yhteen

Vaikka unessa toive esiintyykin, ei se välttämättä tarkoita sitä, että haluat sitä oikeasti. Saattaa olla, että moinen uni kertoo suurista muutoksista, joita kohtaat nykyisessä suhteessasi. Se myös näyttää sinulle, miten pitkälle olet elämässäsi tullut edellisen suhteen päätyttyä.

Uni, jossa kaipaat eksääsi

Uni saattaa tarkoittaa sitä, että todella kaipaat häntä. Voi kuitenkin olla myös niin, että kaipaatkin tiettyjä piirteitä ja hetkiä, et niinkään ihmistä.

Uni, jossa eksäsi antaa sinulle neuvoja

Tällainen uni saattaa tarkoittaa sitä, että eksäsi yrittää kertoa sinulle, että ei kannata toistaa uudessa suhteessa samoja virheitä kuin edellisessä.

Uni, jossa eksäsi kaipaa sinua

Tämä saattaa kieliä siitä, että olet vihdoin päässyt yli suhteesta ja jatkanut elämääsi eron jälkeen.

Näet unta siitä, että eksäsi kuolee tai sairastuu

Vaikka uni saattaakin olla pelottava, ei se tarkoita sitä, että olet kamala ihminen. Tämän unen takana on usein hyvä syy. Se on tavallaan metafora sille, että olet päästänyt suhteesta irti ja olet valmis uuteen elämään.


Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat