Uusi tekniikka kehitteillä: Pian tatuoinnit voi rasvata pois ihostaan kivuttomasti ja halvalla?

18.02.2015 08:17 - Rea Tallgren

Moni katuu tatuointejaan. Kehitteillä on nyt vaihtoehto, joka tehnee tällaiset ihmiset onnelliseksi.

Teininä otettu ruusu, eron tultua olkapäähän väritetty aurinko ja lomamatkalla nilkkaan ilmestynyt delfiini. Epätoivottuja tatuointeja löytyy monelta ja syyt niiden ottoon ovat olleet aivan yhtä moninaiset. Vaikka tatuoinnit - ja kadutut sellaiset - ovat yleisiä, ei moni halua läpikäydä kivuliaita ja aikaavieviä laserhoitoja niiden poistamiseksi.

Nyt on kehitteillä ratkaisu, joka kuulostaa ilolaululta tatuointejaan katuvien korviin. Kanadalainen opiskelija Alec Falkenham kehittää parhaillaan rasvaa, jonka uskotaan poistavan tatuoinnit kivuttomasti ja halvalla. Miehen mukaan rasva ei myöskään vaikuttaisi tavallisiin ihosoluihin parhaassa tapauksessa mitenkään - eli se voisi poistaa tatuoinnit aiheuttamatta tarpeetonta ihoärsytystä.

Rasva on vasta kehittelyvaiheessa, mutta siitä ovat jo uutisoineet monet ulkomaalaismediat. Mikäli rasva todella saataisiin kehitettyä ja markkinoille, olisi se monen kipua ja kustannuksia pelkäävän pelastus. Laserhoidot ja lompakon venyttämisen voisi unohtaa - Falkenhamin mukaan isonkin tatuoinnin poistamiseen tarvitun rasvan määrä kun tulisi maksamaan korkeintaan muutaman kympin.

Lue myös: Kiinnostaisiko tatuointi valkoisella musteella? Hienompi kuin voisi kuvitella

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat