Vieraita tulossa, etkä ehtinyt siivota? Pikakonstilla taiot epäkohdat näkyvistä

03.02.2016 12:44 - Rea Tallgren

Komerot ja himmeä valaistus ovat kiireisen parhaat ystävät, kun koti ei ole mahdollisimman siisti

Suosittu amerikkalaissivusto Good Housekeeping neuvoo, miten oman kotinsa saa huijattua siistin näköiseksi, jos vieraita on tulossa, eikä siivoamiseen ole aikaa. Sen mukaan hätääntyä ei suinkaan kannata. Sen sijaan kannattaa turvautua helppoihin ja oveliin kikkoihin ja harhauttaa vieraiden huomio muualle kuin mahdollisiin sotkuihin. 

Toimi näin

Jos suurimmat tavararöykkiöt saa piilotettua komeroihin tai suljettujen ovien taakse, on jo päässyt pitkälle. Tämän liäskis Good Housekeeping antaa muutaman täsmäohjeen. Sen mukaan kannattaa himmentää valoja, jotta mahdollinen pöly erilaisilla pinnoilla ei näkyisi. Tunnelmaa voi luoda kynttilöiden avulla. 

Hyvä tapa raikastaa kotia ovat kukat, joita kannattaakin asetella sellaisiin siisteihin paikkoihin, joihin toivoo vieraiden katseen hakeutuvan.

Viimeinen täsmäkikka on tarjota niin hyviä herkkuja ja ruokia, että kylässä olevien katse pysyy ruokapöydässä.

Muista, että hyvät ystävät eivät arvostele sinua tai kotiasi - oli se sitten missä kunnossa tahansa! Tärkeintäkin onkin siis nauttia illasta ja yrittää varmistaa, että kaikilla on hauskaa - muutamasta pölyhiukkasesta viis!

Lähde: Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat