Yli satakiloisen äidin hurja muodonmuutos fitness-kaunottareksi - katso kuvat

20.01.2016 09:52 - Rea Tallgren

Ashleigh Munn päätti pudottaa painoaan jouduttuaan sairaalaan terveysongelmien takia. Hän ei varmasti kuitenkaan itsekään osannut arvata, kuinka vaikuttavia tuloksia saisi vuodessa aikaiseksi.

"Nyt saa riittää", päätti Ashleigh Munn, 24, vuosi sitten. Hän oli pienen tytön äiti, joka oli juuri kiidätetty sairaalaan vatsakipujen takia. Kävi ilmi, että hänellä oli valtava kysta, joka piti leikata. Munn ei tiennyt, miten kysta oli hänelle ilmestynyt, mutta ymmärsi hetkessä, kuinka tärkeää terveys on - ja hänen satakiloinen vartalonsa ei sopinut kuvaan. 

Kun Munn kotiutui, hän pisti elämäntapansa uusiksi. Hän alkoi seurata Instagramissa ruokatilejä ja opetteli laittamaan kasvisruokaa. Pian terveellisen ruokavalion rinnalle tuli myös kuntoilu. Kilot alkoivat pudota kuin varkain - ja Munn hurahti koko ajan enemmän uuteen elämäntyyliinsä. 

Nyt, vuosi projektin aloittamisen jälkeen, Munn menisi jo lähes fitness-mallista. Hän on lihaksikas ja painaa vähän päälle 66 kiloa. Hän on dokumentoinut painonpudotusprojektinsa omalle Instagram-tililleen. Kuvista näkee, millaisen matkan nuori kaunotar on kulkenut. 

Katso kuvia Munnista alta. 

Pääset katsomaan lisää kuvia Ashleighin Instagram-tililtä tästä


Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat