"Mikä helvetti sinua vaivaa?" - Meikkaavan miehen ja äidin tunteikkaasta viestiketjusta nettihitti

29.04.2017 20:15 - Iiro Myllymäki

Äiti ilmaisi viesteillä olevansa pettynyt siihen, että hänen poikansa harrastaa meikkaamista.

Jauan Durbin on 18-vuotias opiskelija, jonka meikkaustaidot saavat monet naiset kateellisiksi. Miehen äiti kuitenkin ilmaisi varsin suorasanaisesti tyytymättömyytensä poikansa meikkausharrastukseen. Durbin jakoi Twitter-tilillään kuvakaappauksen äitinsä kanssa käymästään viestiketjusta.

”En hyväksy tällaista paskaa. Mikä helvetti sinua vaivaa? Olen niin pettynyt. Olet mies. Miksi hitossa sinulla on meikkiä ja kulmakarvat ja silmäripset laitettuina? Olen täynnä tätä”, äiti kirjoitti viesteissään.

Pojan vastaus oli yksinkertainen ”ok”. Durbin kertoo lisää viestittelyn hänessä herättämistä tunteista Twitter-päivityksensä tekstissä.

”Lol, tämä sattuu. Tämä todella sattuu. Mutta aion elää omaa totuuttani niin kauan kunnes kuolen”, mies kirjoittaa twiitissä, joka on saanut jo yli 15 000 tykkäystä.

"Tekisi mieli itkeä"

Seventeen-sivuston mukaan Durbin on kertonut Twitterissä vielä lisää äidin mielipiteiden vaikutuksesta hänen mielialaansa.

”Minun tekisi mieli itkeä. Äitini ei ole pettynyt minuun sen takia, että olisin vain kadulla tekemättä mitään elämälläni. Hän on pettynyt minuun, koska käytän meikkiä. Käyn collegea. Olen mukana oppilaskuntani toiminnassa ja toimin itseni ja yhteisöni hyväksi. Ja äitini on pettynyt minuun, koska käytän meikkiä ja meikki kuuluu hänen mielestään vain naisille. Tämä on kamalaa. Minusta ei ole koskaan tuntunut tältä”, Durbin kertoo.

Durbin sai paljon kannustusta osakseen Twitterissä. Sittemmin myös hänen äitinsä on osoittanut ymmärtäväisempää suhtautumista poikansa meikkaamiseen.

- Äitini on nähnyt, mitä kaikkea viestittelystämme seurasi, ja hän tajusi, että olin loukkaantunut. Hän on tyynnytellyt minua ja sanonut, että hän oli vain huolissaan siitä, millaisena muut ihmiset minua pitävät meikkaamiseni takia, Durbin kertoo Refinery29-sivustolle.

Lue myös: Meikkaavan miehen kuvalle irvailtiin Twitterissä - löi luun kurkkuun odottamattomalla kommentilla

Lähde: Seventeen

Kilpailut

Uusimmat