Kuva: Fotolia

Oletko pesunkestävä romantikko? Horoskooppimerkit, jotka ovat sielunkumppaneitasi

27.06.2017 09:06 - Anna Hopi

Romantikko kaipaa lähelleen toista romantikkoa, joka osaa katsella maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi.

Nautitko pitkistä kuutamokävelyistä, kynttiläillallisista ja ruusukimpuista? Jokainen kaipaa elämäänsä ripauksen romantiikkaa - se on parisuhteen mauste. Osa meistä on kuitenkin sielultaan romantikkoja. Nämä ihmiset näkevät kaikessa kauneutta ja kaipaavat asioita, jotka elävöittävät mieltä ja sydäntä.

Jos olet itse kaivannut elämää, joka on kuin romanttisesta komediasta kannattaa tietää, kenen seuraan lyöttäytyä. Tietyt horoskooppimerkit kun tunnetaan romantiikan mestareina. Katso neljä romanttista merkkiä alta.

(kuva: Fotolia)

Härkä

Härkä haluaa aina näyttää rakkauttaan kumppania kohtaan lahjojen kautta. Hän sanoo usein "ajattelin sinua nähdessäni tämän", ja ojentaa käteesi lahjan ilman syytä. Antelias luonne ulottuu myös makuuhuoneesen, missä hän myös antaa parastaan.
Romanttisten asioiden tekeminen ja toisen ihmisen ajatteleminen tekee härän onnelliseksi. Vaikka hän ei saisi yhtä paljon kuin antaa, toisen onnellisuuden lähteenä oleminen riittää hänelle.

(kuva: Fotolia)

Rapu

Rapu on intuitiivinen ja tietää usein kultansa tarpeet ja halut ennen kuin tämä edes sanoo ne ääneen. Rapu on yllätysten ihminen - hän saattaa kokata rakkaalleen upean aterian, tai laittaa valmiiksi kuuman kylvyn. Romanttiset eleet kielivät siitä, että rapu rakastaa huolehtia muista. Hän tietää, että joskus tarvitset olkapään, jota vasten itkeä tai selkähieronnan rankan työpäivän jälkeen.

(kuva: Fotolia)

Neitsyt

Neitsyt ei ensalkuun vaikuta kovin romanttiselta henkilöltä. Hän kuitenkin osaa pienillä asioilla näyttää rakkautensa toiselle ihmiselle. Hän saattaa muistaa ostaa sinulle tummaa suklaata, koska se on lempimakusi. Hän voi myös muistaa, että pidät eniten ruusuista - ja hän yllättää sinut kauniilla kimpulla. Neitsyt osaa saada sinut tuntemaan, että maailma pyörii ympärilläsi.

(kuva: Fotolia)

Kalat

Kalojen romanttisuudessa on viattomuutta. Hän osaa luonnostaan saada tekemänsä asiat tuntumaan romanttisilta. Hän saattaa haluta vain käpertyä viereesi peiton alle katsomaan elokuvia, tai viedä sinut ensitreffienne paikkaan. Kalojen romanttisuus hipoo romanttisten elokuvien rakkautta. Hän haluaa todellakin pitää kädestäsi kiinni ja kävellä kadulla musikaalimusiikin soidessa taustalla.

Lähde: Your Tango.

Lue myös: Tuo romantiikka taas suhteeseen - keinot, joilla lähennyt kumppaniisi uudestaan

Kilpailut

Uusimmat