Kuva: AOP

Mies häiritsi tennismatsia - pelaaja kutsui miehen kentälle ja puki hänet hameeseen

20.07.2017 08:45 - Katariina Auvinen

Häirikkö pääsi pelaamaan tennisammattilaisia vastaan Wimbledonissa. Tapauksesta kuvattiin hauska video.

Wimbledonin tennismatsissa nähtiin erikoinen tilanne, kun tennistähti Kim Clijsters päätti näpäyttää aikaisemmin kentän laidalta huudellutta faniaan. Vastapuolen pelaaja ojensi hänelle mailan, kun Clijsters kutsui miehen kentälle pelaamaan heidän kanssaan. 

Pienen epäröinnin jälkeen katsomosta huudellut tennisfani suostui astumaan kentälle ja otti mailan käteensä. Selostaja yritti epäuskoisena selventää katsojille videolla, mitä on oikein tapahtumassa.

Ennen ensimmäistä syöttöään belgialainen tennisammattilainen huusi, että miehelläkin täytyisi olla valkoista yllään. Wimbledonissa pelaavilla on sääntö, että peliasun täytyy olla kokovalkoinen. Näin ollen miehelle ojennettiin Clijstersin hame sekä pieni paita, jonka mies sai hädin tuskin päälleen. 

Sen jälkeen selostajan kuullaan selittävän televisiokatsojille kuinka kentällä on nyt mies puettu hameeseen ja hän yrittä torjua Clijstersin syötön. Clijsters näkyy videolla nauravan kippurassa koko tilanteelle, mutta lataa kunnon syötön kohti uutta pelaajaa. Sanomattakin selvää, että syöttöjen palautukset eivät menneet ihan ammattimaisesti. Clijsters kävi kiittämässä miestä pienen pelin jälkeen halausten kanssa. 

Lue myös: Äänekästä seksiä harrastanut pariskunta keskeytti tennismatsin - video leviää Youtubessa

Lähde: The West Australian 

Kilpailut

Uusimmat