Kuva: Fotolia

Ensitreffit alttarilla alkaa tänään - tuottajat antavat paljastuksia ohjelman kulisseista

06.09.2016 07:59 - Senni Loikala

Suosikkiohjelman tuottajat vastaavat kysymyksiin tuotannosta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmas kausi alkaa tänään. Uudella kaudella kuusi sinkkua menevät naimisiin itselleen tuntemattoman, asiantuntijoiden valitseman ihmisen kanssa. 

Vastaava tuottaja Hanna Kortti MTV:ltä kertoo, että mukaan ohjelmaan haki paljon sinkkuja.

- Casting-prosessi oli perinpohjainen. Hakijoita oli satoja, Kortti tuumaa.

Tehtiinkö sopimus sinkkuna pysymisestä?

Kun ohjelman kuusi sinkkua valittiin, olivat he tuottaja Nenna Summasen mukaan heti sitoutuneita pysymään sinkkuna kuvausten alkamiseen saakka. Asiasta ei kuitenkaan tehty varsinaisia kirjallisia sopimuksia.

- Kun me soitimme heille casting-vaiheessa, he olivat jo silloin innoissaan ja halusivat mukaan tähän. Kirjallisia sopimuksia ei ole tehty siitä, että he pysyisivät sinkkuina tai eivät etsisi seuraa. Luulen kuitenkin, että he ovat sitoutuneet 110 prosenttisesti tunnetasolla ja haluavat löytää puolison, Summanen kertoo.

Summanen jatkaa, että tuotantoyhtiö on kuitenkin hoitanut muut naimisiinmenoon liittyvät sopimusasiat.

- Hehän menevät laillisesti naimisiin, joten hoidamme juridiikan sen puolesta. Testamentit, avioehdot ja sellaiset asiat ovat hoidettu; he kuitenkin menevät tuntemattoman ihmisen kanssa naimisiin.

Kuinka paljon osallistujat saivat vaikuttaa häihinsä?

Tuottaja Heidi Manu kertoo, että ohjelman kuusi sinkkua ovat saaneet antaa toiveita siitä, millaisia elementtejä he haluavat häihinsä.

- Kun he eivät toisistaan mitään tiedä, se on aika vaikeata suunnitella omia häitä. Kyllä he ovat saaneet vaikuttaa niihin. He ovat saaneet antaa toiveita ja sen mukaan, miten me niitä pystymme toteuttamaan, niitä on pyritty toteuttamaan.

Ensitreffit alttarilla tänään Avalla ja MTV3:lla kello 21.00

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -pareja valmennettiin hääyöhön - "turhaa jännitystä poistettiin"

Kilpailut

Uusimmat