Juontajalegenda Timo Virkkula palaa Iskelmän aamuun: "Nostalgiset kolme viikkoa luvassa"

16.12.2016 15:06 - Anna Hopi

Aamuvirkkula-ohjelmasta tuttua Virkkulaa kuullaan taajuudella aamulähetyksissä.

Iskelmän aamujuontajana tunnettu Timo Virkkula palaa maanantaina 19. joulukuuta jälleen rakastamiensa aamulähetysten pariin. Kyseessä on muutaman viikon mittainen tuurauskeikka juontaja Mikko Siltalan joululoman aikana. Virkkulan ääntä kuullaan aamussa 9. tammikuuta asti.

Juontokaverina Virkkulalla on aamujuontaja Pauliina Puurila, jonka kanssa hän odottaa yhteisiä lähetyksiä.

- Paluu aamuun, vaikka vain muutamaksi viikoksi, tuntuu erittäin kivalta. Olen ollut nyt yli neljä vuotta käytännössä katsoen kokonaan poissa radiojuontohommista. Ja kuitenkin se juontajuus on ollut niin iso osa elämää yli kymmenen vuotta, niin onhan tämä vähän niin kuin vanhan ystävän näkemistä pitkästä aikaa, sanoo Timo Virkkula.

"Olen tykästynyt Pauliinan juttuihin"

Aamuvirkkula-ohjelmaa vuosina 2008-2012 juontanut mies viihtyi Anna-Mari Raaskan kanssa lähetyksissä. Hän uskoo, että kemiat toimivat erittäin hyvin myös tämänhetkisen aamujuontajan, Pauliinan kanssa.

- Pauliinan kanssa on erittäin mukavaa päästä tekemään töitä. Olen tietysti kuunnellut Aamuklubia ja tykästynyt Pauliinan juttuihin ja otteeseen, toteaa mies.

- Kun suunnittelimme aikoinaan Aamuvirkkulaa, minun annettiin erittäin vapaasti valita ja ehdottaa juontajakaverikseni ketä tahansa ja silloin ehdoton ykkösvalintani oli Anna-Mari. Eikä mennyt pieleen! Nyt minun ei tarvinnut tehdä valintaa, koska pääsen vierailemaan Pauliinan omassa showssa, mutta olisin varmaan itse valinnut samoin, jos olisi kysytty.

Myös Anna-Marin kanssa aamujuontoa

Virkkulaa tullaan kuulemaan Anna-Mari Raaskan kanssa taajuudella kahtena spesiaalipäivänä 29.-30. joulukuuta, jolloin studiossa ovat suoraa lähetystä tekemässä ne vanhat ja rakastetut Aamuvirkkulan juontajat.

- Raaskan kanssa ystävyys on säilynyt nämä vuodet ja lämmittää edelleen. Kaiken kaikkiaan nostalgiset kolme viikkoa on luvassa, summaa Virkkula tuurauspestiään.

Kilpailut

Uusimmat