Ketjuliikkeiden suosituimmat vaatteet näyttävät jo hassuilta katukuvassa - katso!

28.09.2016 16:45 - Senni Loikala

Kun sama vaate löytyy "joka toiselta", on asiassa myös huvittava puolensa. Nyt netti-ilmiöksi on noussut suuren vaateketjun suosioon noussut syystakki.

Suurissa vaateketjuissa parveilee usein niin paljon asiakkaita, että niistä hankittuja asuja ei ole vaikea bongata kadulta. Olet varmasti kuullut joskus sanottavan, että jokin vaate löytyy ”joka toiselta” vastaantulijalta. Tämän ympärille on nyt syntynyt netti-ilmiö, jossa huvitutaan suuren vaateketjun myymän välikausitakin suosiosta.

Kyseessä on Zara-liikkeissä myynnissä oleva vaaleapohjainen, kuvioitu takki. Aina, kun ihmiset bongaavat kyseisen takin kaupungilta, julkaisevat he siitä kuvan Instagramiin #thatcoat-hashtagilla. 

Takkeja siellä, takkeja täällä...

Netti-ilmiö sai alkunsa Isossa-Britanniassa, kun Lontoossa asuva Alice Frances tajusi, että hän törmää kyseiseen takkiin lähes joka paikassa. Hän alkoi kuvata takin omistajia, joita tuntui olevan laidasta laitaan ikään katsomatta, ja perusti lopulta Instagram-tilin suositulle syysvaatteelle.

- Kun tulet tietoiseksi asiasta, alat näkemään takin edessäsi istuvalla henkilöllä metrossa, ostaessasi voileipiä tai vieressäsi kirkonpenkillä istuvan häävieraan päällä, Frances kertoo Daily Mailille.

Katso alta kuvia netti-ilmiöksi nousseesta takista, jonka voi jo sanoa löytyvän jo lähes joka toiselta. 

Lue myös: Mitä farkkusi kertovat sinusta? Pillifarkkuinen pitää huomiosta, mustahousuinen on tyyli-ikoni

Lue myös: Miltä näyttää tulevan syksyn muoti? Suomalaisstylisti vinkkaa

Lue myös: Osta itsellesi juuri oikeanlaiset korkokengät - suomalaisen asiantuntijan täsmäohjeet

Kilpailut

Uusimmat