Kuva: AOP

Nyt myös iPhonet räjähtelevät - jo kahdeksan tapausta 2 kuukauden sisällä

07.12.2016 20:45 - Senja Rapila

Kiinassa valituksia sauhuavista iPhoneista on tullut viimeisten kahden kuukauden aikana poikkeuksellisen paljon.

Metro-lehti uutisoi, että räjähtelevät puhelimet eivät ole enää pelkästään Samsungin ongelma. Vaikka yksittäisiä, sauhuavia muiden merkin puhelimia on tavattu vuosien varrella, nyt iPhonen puhelimet ovat räjähdelleet Kiinassa poikkeuksellisen tiuhaan tahtiin.

Kiinassa on tavattu kahdeksan eri iPhonen puhelinta, jotka ovat räjähtäneet selittämättömästi lyhyen ajan sisällä. Näihin malleihin on kuulunut muun muassa iPhone 6 sekä iPhone 6S. Kiinan kuluttajaneuvostosta kerrotaan, että valituksia asiakkailta on tullut viimeisten kahdeksan viikon aikana kahdeksan kertaa enemmän kuin normaalisti.

- Applen tulisi ottaa vastuu kuluttajistaan. Monia kuluttajien valituksista ei ole selvitetty tehokkaasti, kuluttajaneuvoston tiedottaja kommentoi Metro-lehden mukaan.

Ei ensimmäinen kerta

Kyseessä ei siis ole ensimmäinen kerta, kun Applen puhelimet sauhuavat. Esimerkiksi lokakuussa australialainen mies löysi surffiretkeltä autoon palattuaan kytevän iPhonen savuntäyteisestä autostaan.

Australialainen Mat Jones kertoi tuolloin, että oli ostanut puhelimen vain seitsemää päivää aiemmin. Kun hän oli lähtenyt surffaamaan, hän oli sijoittanut puhelimensa vaatteiden alle autossa ja löytänyt sen sieltä kytemästä.

Uutisoimme myös eilen, että osa myytyjen iPhone-puhelinten akuista ovat viallisia. Tarkista siis, onko sinulla oikeus vaihtaa akku velottomasti liikkeessä. Voit lukea siihen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Metro

Lue myös: Hyviä uutisia iPhone-omistajille: AirPods-kuulokkeet vihdoin myyntiin

Lue myös: Mikä on tämä uutuuspuhelin? Näyttää tavalliselta, on lopulta aivan muuta!

Kilpailut

Uusimmat