Kuva: Fotolia

Sairaana ollut poika sai äidiltään yllätyspaketin postissa - likainen sisältö häkellytti

20.02.2017 17:15 - Iiro Myllymäki

Paketti oli näpäytys epäsiistille pojalle.

18-vuotias yhdysvaltalainen opiskelija Connor Cox yllättyi täysin saatuaan postista paketin äidiltään. Opintojen vuoksi toiselle paikkakunnalle muuttanut ja sairaana ollut Cox oletti, että äiti oli huomaavaisesti koonnut pakettiin ”selviytymispaketin” pojan kipeänä oloa varten. Totuus oli aivan toinen.

Paketista paljastuikin kasa roskia. Cox oli ollut perheensä luona joulun aikaan ja jättänyt huoneensa siivoamatta. Äiti olikin kerännyt postissa tulleeseen pakettiin kaikki pojan jälkeensä jättämät roskat, jotta poika voisi ne viedä asianmukaisesti roskikseen. Roskien joukossa oli muun muassa käytettyjä nenäliinoja. Cox jakoi kuvan paketista Twitterissä, missä se on saanut osakseen paljon huomiota.

Äiti Terri Cox on kertonut haastattelussa, että he olivat Connorin kanssa sopineet siisteyssäännöistä joulun aikaan. Sopimuksen mukaan pojan olisi pitänyt pitää huolta huoneensa siisteydestä joulun aikaan.

- Olen kasvattanut Connorin huolehtimaan asioista paremmin kuin hän nyt huolehti. Hänen tekosillaan täytyy olla seurauksensa, Terri Cox kertoo.

Lue myös: Äidin rankasta pilasta nettihitti - uhrina päiväunilta herännyt tytär

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat