Kuva: AOP

Tiedätkö, miten ketsupin jämät saa ulos pullosta? Uskomaton vinkki auttaa

19.07.2016 09:45 - Pauliina Jokinen

Kukapa haluaisi syödä ranskalaisiaan ilman ketsuppia?

Tiedäthän hetken, kun makaronilaatikko kilahtaa mikrosta ja samalla huomaat, ettei ketsuppia ole jäljellä kuin pullon pohjalla?

Ketsuppivalmistaja Heinzin mukaan epätoivoinen pullon heiluttelu ei ole ainoa keino saada viimeisiä ketsupin hippusia ulos pullosta, vaan olemassa on myös helpompi keino.

Helpompi keino liittyy pullon kyljessä olevaan numeroyhdistelmään. Oletko ikinä huomannut, että pullon kyljessä on luku 57?

- Ainoa, mitä sinun täytyy tehdä, on näpäyttää napakasti kohokuviota, joka on pullon kaulassa. Näin ketsuppi tulee ulos helpommin, Heinzin tiedottaja kertoo Mirror Online -sivustolle antamassaan haastattelussa.

Ohjeistus pätee erityisesti lasipulloihin.

Numeroyhdistelmä on aina ollut pullon kyljessä. Yhtiön tekemän selvityksen mukaan 89 prosenttia kuluttajista ei kuitenkaan ole edes huomannut kohokuvion olemassaoloa. Näin ollen vain 11 prosenttia Heinz-ketsupin kuluttajista on tiennyt, miten ketsupin saa ulos pullosta ilman suurta vaivaa.

Heinzin mukaan luku 57 oli yrityksen perustaja Henry Heinzin onnenluku. Numeroyhdistelmä miellytti miestä niin paljon, että lukua käytettiin pitkään monenlaisissa mainosyhteyksissä sekä ketsuppipullon kyljessä.

(kuva: AOP)

Lue myös: Instagramisi paljastaa, minkä ikäinen olet - katso, pitääkö paikkansa sinun kohdallasi

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat