Kuva: Fotolia

Uusi kummitusvideo hämmentää netissä - miksi objektit kaatuilevat itsekseen?

24.10.2016 15:45 - Mika Parikka

Viimeaikoina netissä on nähty useita valvontakameroiden tallentamia videoita, joissa väitetään olevan kummituksia.

Kummitusten olemassaoloa on pyritty todistelemaan jos jonkinlaisilla nettivideoilla. Lukuisat valvontakamerat tallentavat hämmentäviä tapahtumia, joille ei tunnu löytyvän minkäänlaista muuta selitystä, kuin yliluonnolliset olennot.

Viimeisin valvontakamerakuva on peräisin Englannin Dydleysta, jossa erään pubin omistajat saivat todistaa eriskummallista tapahtumaa. Yleensä, kun kummitusvideoita ilmestyy nettiin, ne ovat puhtaasti valvontakamerakuvaa, jonka takia moni uskoo niiden olevan manipuloituja. Dudleysta peräisin olevassa videossa pariskunta on kuvannut kameralla suoraan telkkaria, josta valvontakameran kuva tulee, joten alla nähtävä pätkä on kenties hieman uskottavampaa sorttia.

Videossa nähdän kuinka toinen pubin pitäjistä, Katie Ann Round moppaa lattiaa, kun yhtäkkiä märästä lattiasta varoittava kyltti liikkuu itsestän ja kaatuu. Yhtäkkiä myös moppi tuntuu heittäytyvän itsekseen lattialle Alla voi kuulla myös Roundin ja tämän miehen kauhistuneen reaktion, kun he katsovat materiaalia.

Pubilla on pariskunnan mukaan myös pimeä historia, kun sen kellarikerroksen huoneita on käytetty selleinä, kun vangit eivät enää mahtuneen paikallisen poliisiaseman tiloihin. 

Skeptisesti voisi sanoa, että kyseessä on jonkinlainen tuuli, mutta sellaisesta ei ainakaan ole puhetta. Katso video alta:

Lähde: UNILAD

Lue myös: Yli sata vuotta vanhaan valokuvaan tallentui kummitus? Katso

Kilpailut

Uusimmat