Kuva: Fotolia

Vanhemmat halusivat näpäyttää lapsiaan - näyttivät heille, miltä heidän riehumisensa tuntuu

30.11.2016 09:45 - Rea Tallgren

Hittivideolla vanhemmat niin kiukuttelevat, tappelevat kuin muutenkin vain aiheuttavat kaaosta lastensa istuessa sohvalla silmät selällään roolien vaihtumisen takia.

Amerikkalainen ystävysporukka oli kokoontunut yhteen katsomaan jalkapalloa. Koska kyseessä oli useampi lapsiperhe, oli meteli alkanut lasten leikkiessä ja riehuessa olla sitä luokkaa, ettei jalkapallon katsomisesta tullut lopulta mitään. 

Vanhemmat saivat tarpeekseen, istuttivat lapsensa sohvalle ja näyttivät heille, miltä heidän päätön riehumisensa ja meluamisensa aikuisista tuntuu ja näyttää. Vanhemmat heittäytyivät rooleihinsa tunteella - he hyppivät, pomppivat, juoksivat, nauroivat, huutivat, kiukuttelivat ja yleisestikin ottaen järjestivät melkoisen spektaakkelin. 

Osa lapsista nauroi sekoilulle, mutta ainakin yhdelle pienelle vanhempien outo käytös oli liikaa, ja hän alkoikin itkeä peloissaan. Ilmeisesti video on kuitenkin tarjonnut tarvittavaa vertaistukea riehumista päivittäin todistaville vanhemmille, koska sitä on katsottu muutamassa päivässä yli 4 miljoonaa kertaa ja jaettu yli 80 000 kertaa. 

Katso video alta, tai jos se ei näy, tästä

Lue myös: Millaista on elämä neljän lapsen isänä? Räävittömän rehellinen Instagram-tili paljastaa

Lue myös: "Haluan kuoria ihosi pois" - kammottavimmat asiat, joita lasten suusta on kuultu

Kilpailut

Uusimmat