Kalanuudelivokki on herkullinen arkilounas - katso resepti
125 g nuudeleita
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
250 g pakastekasvissuikaleita
1 tl tuoretta, raastettua inkivääriä
2 dl ruokakermaa
1 tl sitruunapippuria
400 g ruodotonta kalaa, esimerkiksi kirjolohisuikaleita
1 dl suolapähkinöitä tai paahdettuja maapähkinöitä
Pinnalle:
juustoraastetta
1. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli. Kuumenna rasva wokpannussa. Ruskista sipulit kevyesti.
3. Lisää joukkoon kasvissuikaleet ja kuullota hetki. Lisää sitten inkivääri, kerma ja sitruunapippuri. Anna hautua noin 10 minuuttia.
4. Lisää pannuun lohisuikaleet ja sekoittele hetken aikaa. Lisää vokkiin lopuksi pähkinät ja nuudelit varovasti käännellen.
5. Ripottele halutessasi pinnalle juustoraastetta. Tarjoa heti.