Kuva: Fotolia

Hakusessa täydellinen uima-asu? Vinkit, jotka kannattaa muistaa ostoksilla

10.07.2017 14:15 - Reija Saarinen

Uima-asun hankkiminen saattaa olla toisinaan haastavaa.

Jokainen haluaa hankkia kaappiinsa sen täydellisen uima-asun, joka istuu hyvin ja korostaa niitä parhaita piirteitä. Mutta miten sen oikein löytää?

Tärkeintä on, että etsit sellaista asua, mitä haluat käyttää. Jos haluat bikinit, etsi niitä. Jos taas uimapuku tuntuu omimmalta, etsi sellainen. Muista, että kokomerkinnät vaihtelevat todella paljon merkistä riippuen, joten älä jämähdä siihen.

Kun sitten lähdet miettimään uima-asun mallia tarkemmin, mieti muun muassa sitä, mikä on alue, jota haluat korostaa? Entä peittää? Jos esimerkiksi vatsasi on ongelmakohtasi, valitse kokouimapuku, jossa on kevyt tuki. Jos taas et pidä reisistäsi, hanki itsellesi vaikka uimahame.

Muista myös, että värit ovat ystäviä Kirkkaat värit korostavat rusketusta ja saavat sinut näyttämään tyrmäävältä. Sen sijaan korkealle ulottuvat bikinihousut ovat loistava valinta suurelle pepulle.

Kannattaa myös välttää nettikauppoja. Tärkeää nimittäin on, että uima-asua pääsee sovittamaan heti paikan päällä. Näin saa paremman kuvan siitä, mikä malli sopii omalle vartalolle parhaiten.

Lue myös: Kaikkien aikojen kammottavin uimapuku? Jäljittelee miehen karvaista rintamusta

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat