Kuva: Fotolia

Kauneusraati testasi: Uusi ripsiseerumi lupaa 50 prosenttia tuuheammat ripset kahdessa viikossa

22.12.2017 17:45 - Karoliina Kotala

Moni haaveilee näyttävän tuuheista ripsistä. Jos irtoripset tai pidennykset eivät houkuta, löytyy markkinoilta omia ripsiä muokkaavia seerumeita.

Voice.fi-sivuston kauneusraati testasi markkinoiden kosmetiikkauutuutta Instant Lash Volumiser -seerumia, joka lupaa paksummat ja pidemmät ripset säännöllisellä käytöllä. Instant Effects -tuotesarjaan kuuluva ripsiseerumi lupaa 20 prosenttia paksummat ripset kahdessa minuutissa sekä 20 prosenttia pidemmät ja jopa 50 prosenttia paksummat ripset kahdessa viikossa. Tuotteiden kerrotaan olevan testattu riippumattomissa olosuhteissa ja tulosten olevan todistettuja.

Kauneusraadista ripsiseerumia testasivat Katariina ja Reija, jotka kuvailivat omien ripsiensä olevan luonnostaan melko hennot ja harvat. He testasivat tuotetta säännöllisesti päivittäin yli kahden viikon ajan. Seerumia levitetään puhtaisiin ripsiin ennen ripsivärin levitystä tai yön ajaksi. Tuotetta voi käyttää myös kulmakarvoihin. Alla testaajien kokemuksia tuotteen käytöstä ja tehosta:

Katariina:

Ensimmäisellä kokeilukerralla unohdin pyyhkiä ylimääräiset seerumit pois ripsistä ennen ripsivärin levitystä, jonka vuoksi ripsivärin levittäminen oli hiukan sotkuista. Ripset tuntuvat kuitenkin heti värin laittamisen jälkeen hieman pidemmiltä.

Muutaman päivän käytön jälkeen huomaan, että seerumi on paras laittaa illalla, koska ripsiväri varisee helpommin muutoin päivän aikana pois. Viikon käytön jälkeen huomaan ripsien vaikuttavan tuuheammilta.

Kahden viikon käytön jälkeen tunnen olevani tyytyväinen tuotteeseen. Odotukseni olivat realistiset ja vaikka ripset tuntuvat hiukan pidemmiltä, on suurin muutos tapahtunut tuuheudessa. Jatkan käyttöä, koska kokemus on ollut positiivinen.

Kolmen viikon käytön jälkeen vaikutukset ovat vahvistuneet ja olen huomannut muutoksia etenkin ripsien pituudessa. Aion jatkaa tuotteen käyttöä ylläpitäen tuloksia.

Reija:

Odotukset tuotteen suhteen ovat kovat, sillä olen pitkään haaveillut pitkistä ja tuuheista ripsistä. Ensimmäinen käyttökerta ei tee muutosta, mutta kun laitan päälle ripsivärin, tuntuu kuin ripset olisivat hiukan pidemmät.

Viikon käytön jälkeen en huomaa selkeää muutosta volyymissa, mutta ripset näyttävät ja tuntuvat jotenkin terveemmiltä ja hyvinvoivilta.

Toisen käyttöviikon aikana huomaan, että jo taivuttaessa ripset näyttävät tuuheammilta ja pidemmiltä. Samaa efektiä lisäävät myös seerumin ja ripsivärin levittäminen. Ilman meikkiä ripset eivät näytä normaalia pidemmiltä, ehkä kuitenkin hiukan tuuheammilta.

Jatkettuani tuotteen käyttöä kuukauden, ovat ripset selkeästi tuuheammat ja hiukan myös pidemmät. Jatkan ehdottomasti tuotteen käyttöä.

Testissä olleen ripsiseerumin hinta on 49 euroa. Käyttöohjeissa kehotetaan erityisesti ottamaan kuvat omista ripsistä ennen ja jälkeen käytön. Tuotesarjasta löytyy vastaavia tuotteita myös huulille ja silmänympärysiholle. Alla video tuotteista ja siitä mihin teho perustuu:

Lue myös: Pesetkö sinä hiukset suositusten mukaan? Asiantuntija paljastaa tärkeimmät vinkit

Kilpailut

Uusimmat