Kuva: Shutterstock

Piristä lyhyitä hiuksiasi upeilla ja helpoilla lettikampauksilla - poimi vinkit talteen

16.10.2018 15:15 - Katariina Auvinen

Lettikampaus piristää tyyliä.

Jos kaipaat piristystä työviikkoosi, tai olet menossa illanistujaisiin suoraan töistä, voit hyödyntää helppoja lettikampauksia. Lettien avulla voit loihtia lyhyisiinkin hiuksiin tyylikkään lookin. 

Vesiputousletti näyttää huolettomalta. Tämä letti on helppo ja nopea toteuttaa. Plussana mainittakoon, että se sopii erinomaisesti ihmisille, jotka eivät pidä siitä, että hiukset ovat kokonaan kiinni. 

Käänteinen ranskanletti. Ranskanletissä hiuksia lisätään hiljalleen letin edetessä, mutta käänteisessä lettikuvio tulee korostetusti esille. Tämä tarkoittaa sitä, että kun lisäät lettiin hiuksia, sen sijaan että laittaisit normaalisti hiukset päälle, lisää ne letin alle, jolloin lettikuvio jää esiin. 

Lettinuttura. Jos kaipaat hieman klassisempaa tyyliä, lettinuttura on sinun juttusi. Se on rento, mutta näyttää tyylikkäältä. Jaa hiuksesi neljään osaan ja letitä ne rennosti. Kun sinulla on neljä lettiä, tarvitset lisäksi myös pinnejä, joilla saat nutturan kiinnitettyä. Kiedo letit rennosti niskaasi ja kiinnitä pinnien avulla. Katso tutoriaali alta. 

Lue myös: Kesän trendikkäin lettikampaus on erittäin nopea tehdä - ei ehkä ole kaikkien mieleen

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat