Kuva: AOP

5 kulmakiveä, jotka määrittelevät syksyn ajankohtaisimman toimistomuodin

06.09.2023 10:15 - Rebekka Silvennoinen

Tämän syksyn toimistolookit rakentuvat jykevien jakkujen ja jättilaukkujen ympärille.

Kesä ja lomat ovat nyt takanapäin ja paluu toimistoille on tapahtunut. Keräsimme näytöslavoilta viisi kulmakiveä, jotka määrittelevät syksyn toimistomuotia. 

1. Voimahartiat

Kun kaipaat päivääsi ryhtiä ja asennetta, valitse power suit -jakkupuku. Syksyn ajankohtaisimmissa jakuissa on voimakas hartialinja ja suuri herrainkaulus. Alaosaksi valitaan joko muotitalo Saint Laurentin tyyliin kynähame tai väljät suorat housut. 

Michael Kors ja Saint Laurent. (kuva: AOP)

Victoria Beckham ja Chloe. (kuva: AOP)

2. Kravaatti kaulaan

Syksyn muotinäytöslavoilla toistui yksi asuste näytöksestä toiseen: kravaatti. Kravaatti hiipii siis tänä syksynä myös naistenmuotiin. Malliltaan kravaatit ovat kapeita ja väriltä mustia. Muotitalot David Koma ja Valentino yhdistivät kravaattin kaveriksi hempeän värisen asun – toimii!

David Koma ja Valentino. (kuva: AOP)

3. Himmeä keltainen

Tämän syksyn trendiväri on ehdottomasti räikeä punainen. Sen rinnalle kuitenkin näytöslavoilla nousi kilpailijaksi himmeä keltainen. Jos ei koe olevansa kirkkaiden värien ystävä, on tämä versio keltaisesta sopiva valinta.

Jil Sander ja Isabel Marant. (kuva: AOP)

4. Jättiveska

Läppäri, urheiluvaatteet, sateenvarjo, päivän ruuat... Lista asioista, joita päivisin tarvitsee pakata mukaan, on pitkä. Siksi onkin hyvä uutinen, että laukut ovat syksyllä mallia jätti. Näihin jättiveskoihin mahtuu koko omaisuus olalle kieppumaan. 

Jil Sander. (kuva: AOP)

5. Harmaat kerrokset

Tänä syksynä kietoudutaan kerrostettuun harmaaseen. Kun koko asu on koottu harmaasta, muodostuu näyttävä ja klassinen kokonaisuus. Erityisesti laadukkaita harmaita villakangastakkeja kannattaa pitää silmällä. 

Max Mara ja Ferragamo. (kuva: AOP)

Lue myös: Tämän syksyn trendiväriä ei tarvitse arvailla - se hehkuu jo nyt kaikkialla

Lue myös: Angelina Jolien hiustyyli on täydellinen valinta heille, jotka eivät halua valita joko blondia tai brunettia

Lue myös: Jennifer Lawrence tarjoili asullaan mielenkiintoista vaihtelua perinteiselle paidalle

Kilpailut

Uusimmat