Kuva: Mikko Räsänen

30 vuoden ura tekee Anssi Kelan nöyräksi: "Kipinä ei ole ollut koskaan näin vahva"

10.02.2017 08:00 - Anna Hopi

Laulaja Anssi Kela on kokenut artistin tiellään huiput ja aallonpohjat, mutta ei ole koskaan halunnut vaihtaa ammattia.

Musiikki on rakkaus, joka pysyy. Anssi Kela tarttuu kitaraan vaikeinakin hetkinä, ja saa siitä voimaa. Nyt, kun uralla menee hyvin, kiitollisuus on päällimmäinen tunne.

- En näe muuta vaihtoehtoa kuin tehdä tätä työtä. On käsittämätöntä, että pysty elättämään perheeni tällä työllä. Se on ainut asia, josta unelmoin nuorena kun tartuin kitaraan ensimmäistä kertaa. Se, että tulee vielä tällainen mahdollisuus eteen kuin jäähallikeikka. Pelkästään tämän työn tekeminen, ja että kierrän ympäri maata kavereideni kanssa, se saa välillä nipistelemään omia poskia. Vitsi, miten siistiä! Kela hehkuttaa Iskelmän juontajan Satu Kotosen haastattelussa.

Hän on miettinyt uransa varrella olleita hetkiä, jolloin kipinää ei ole löytynyt omaan tekemiseen.

- Olen miettinyt, että jos en ole vähään aikaan nauttinut tästä hommasta, pitää etsiä muuta tekemistä. Elämää ei kannata tuhlata toimimalla omaa vaistoa vastaan. Vaikka vaikeita hetkiä on tullut, kipinä on aina ollut olemassa tähän lajiin. Juuri nyt tuntuu siltä, ettei kipinä koskaan ole ollut näin vahva kuin nyt 30 vuoden jälkeen. Koskaan en ole vakavissaan miettinyt alan vaihtoa.

Liput tapahtumaan tulevat myyntiin tänään perjantaina 10.2. kello 09:00 alkaen. Liput voit ostaa Ticketmasterista.

Pääset konsertin Facebook-tapahtumaan täältä.


Lue myös: Anssi Kelan jymy-yllätys: 30-vuotisjuhlakonsertti Helsingin Jäähallissa!

Kilpailut

Uusimmat