Michael Bublé keikalle Suomeen

21.11.2011 10:51 - Antti Granlund

Viihdemusiikin supertähti Michael Bublé saapuu viimeinkin Suomeen. Maailman suosituimpiin miesartisteihin lukeutuva laulaja esiintyy Helsingissä ensi vuonna.

Bublén levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 33 miljoonaa kappaletta. Hän esiintyy Hartwall Areenalla perjantaina 20. huhtikuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin Lippupisteeseen tiistaina 29. marraskuuta.

Jo lapsuudessaan Frank Sinatran ja Ella Fitzgeraldin kaltaisesta jazz- ja viihdemusiikista innostunut Bublé voitti teinivuosinaan pieniä talent-kilpailuja, kiersi Pohjois-Amerikkaa musiikkirevyyn jäsenenä ja julkaisi lukuisia omakustannelevyjä. Merkittävänä lähtölaukauksena artistin nykyiselle uralle toimi kohtaaminen ja yhteistyön aloittaminen David Fosterin kanssa. Aikaisemmin esimerkiksi Michael Jacksonin, Celine Dionin ja Madonnan seurassa työskennellyt tuottaja äänitti Bublén kanssa artistin nimeä kantavan läpimurtoalbumin, joka nousi yhdeksi vuoden 2003 suurimmista menestystarinoista.

Debyyttilevynsä julkaisun jälkeen Bublén suosio on vain kasvanut. Artistin edellinen albumi Crazy Love (2009) on myynyt yli seitsemän miljoonaa kappaletta, ja Suomessakin pitkäsoitto on ylittänyt reippaasti kultalevyrajan. Laulajan viimeisin julkaisu on lokakuun lopussa ilmestynyt joululevy Christmas.

Michael Bublé saapuu vieraaksi Korkojen kera -ohjelmaan tämän viikon perjantaina 25. marraskuuta.

Kilpailut

Uusimmat